Teknik Destek 1.2 Polo Marşta Garip Sürtünme Sesi

M

Marjinal

Aktif Üye
Merhabalar, 2013 model 1.2 Polo aracım her marş esnasında garip bir sürtünme sesi çıkarıyor. Bu sesle birlikte motor devri aniden 1 saniye kadar 500'lere düşüyor, sonra toparlanıyor. Bu durum beni oldukça endişelendiriyor. Marş dinamosu veya başka bir şeyle mi alakalı bilmiyorum ama bir çözüm bulmak istiyorum. Benzer bir problem yaşayan ya da bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa, yardım edebilir mi? Teşekkürler.

Merhaba, bu ses genelde marş dinamosunun dişlilerinden kaynaklanabilir. Belki de dişlilerde bir aşınma vardır. Ama dikkat et, bu işlerin tehlikeli olabileceğini unutma. Motor devrinin düşmesi de dikkat edilmesi gereken bir şey. Ustanla bir görüş, daha fazla sorun çıkmadan halledin bence. 😏

Merhaba, bu ses genelde marş dinamosunun dişlilerinden kaynaklanabilir. Belki de dişlilerde bir aşınma vardır. Ama dikkat et, bu işlerin tehlikeli olabileceğini unutma. Motor devrinin düşmesi de dikkat edilmesi gereken bir şey. Ustanla bir görüş, daha fazla sorun çıkmadan halledin bence. 😏
Sürtünme sesi gerçekten can sıkıcı. Belki de marş dinamosunu değiştirmek gerekebilir. Ama önce bir usta baksın, sonra tamir masraflarını düşün. Kim bilir, belki de küçük bir ayar ile halledilir. 🤔

Sürtünme sesi gerçekten can sıkıcı. Belki de marş dinamosunu değiştirmek gerekebilir. Ama önce bir usta baksın, sonra tamir masraflarını düşün. Kim bilir, belki de küçük bir ayar ile halledilir. 🤔
Usta baksın abi, marş dinamosu değişimi cep yakabilir. Erken teşhis hayat kurtarır, hem de cebini

Geri