Tartışma 1.3 Linea Yakıt Tüketimi Hakkında

Tartışma
I

IlkerK

Bilindik Üye
Merhaba arkadaşlar, 1.3 90 beygir Fiat Linea'm var ve şehir dışı yolculuklarımda 1.25 gibi bir yakıt tüketimi olduğunu fark ettim. Sanki biraz fazla gibi geliyor bana. Başka Linea kullanıcıları bu konuda ne diyor? Sizin yakıt tüketimleriniz nasıl? Belki de aracımda bir sorun vardır. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba, 1.3 Linea'lar genel olarak ekonomik biter ama senin tüketimin biraz fazla gibi. Belki lastikler, motor ayarları veya hava filtresi temizliği ile ilgili bir durum vardır. Gazda biraz abartmış olabilirsin. Diğer kullanıcılar ne diyor, bakalım. 🤔

Merhaba, 1.3 Linea'lar genel olarak ekonomik biter ama senin tüketimin biraz fazla gibi. Belki lastikler, motor ayarları veya hava filtresi temizliği ile ilgili bir durum vardır. Gazda biraz abartmış olabilirsin. Diğer kullanıcılar ne diyor, bakalım. 🤔
1.25 tüketim bence de biraz yüksek, benim Linea şehir dışında 5-5.5 arası yakıyor. Lastik basıncını kontrol et, filtreleri değiştir, bir de gaz pedalına biraz daha nazik davran bakalım. Belki düşer. 😊

Geri