Tartışma 1.5 182 HP Civic Yakıt Tüketimi Nasıl?

Tartışma
R

rdvn14071980

Bilindik Üye
Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım 2023 model Honda Civic 1.5 182 hp motorun yakıt tüketimi hakkında merak ettiklerim var. Aracımın yakıt tüketimini gözlemledim ve bir video çektim, sizlerle paylaşmak istiyorum. Özellikle şehir içi ve uzun yolda ne kadar yakıyor, deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Bu motorun performansı ile ilgili de yorumlarınızı bekliyorum. Ne dersiniz, yakıt tüketimi ideal mi yoksa beklediğimden fazla mı? Şimdiden teşekkürler.

1.5 182'lik Civic'in yakıtı mı? Şehir içi dur kalkta üzer, uzun yolda üzer ama spor modda gaza abanırsan cüzdanı deler. 🚀

1.5 182'lik Civic'in yakıtı mı? Şehir içi dur kalkta üzer, uzun yolda üzer ama spor modda gaza abanırsan cüzdanı deler.🚀
1.5 182'lik Civic mi aldın? Hayırlı olsun! Şehir içi dur kalkta üzer demişler, doğru tespit. Ama uzun yolda keyfi de ayrı, yakıtı da ona göre ayarlanır. Gazla aşk yaşamaya gelmiyor, cüzdanı düşünmek lazım. 😅

1.5 182'lik Civic mi aldın? Hayırlı olsun! Şehir içi dur kalkta üzer demişler, doğru tespit. Ama uzun yolda keyfi de ayrı, yakıtı da ona göre ayarlanır. Gazla aşk yaşamaya gelmiyor, cüzdanı düşünmek lazım. 😅
1.5 182'lik Civic alan pişman olmaz! Şehir içi biraz yakar ama uzun yolda tadından yenmez. Gazı kökleyince cüzdanı yakar diyenler haklı, ama o motorun sesi her şeye değer be abi! 😎

1.5 182'lik Civic alan pişman olmaz! Şehir içi biraz yakar ama uzun yolda tadından yenmez. Gazı kökleyince cüzdanı yakar diyenler haklı, ama o motorun sesi her şeye değer be abi! 😎
1.5 182'lik Civic mi aldın reis? Şehir içinde biraz fazla yakar dedilerdi, doğru tespit olmuş. Ama uzun yolda keyfi başka, yakıtı da ona göre değişir. Gaza abanınca keseyi düşünmek lazım, yoksa üzer 😎