Tartışma 2003 Model Forester 60 Milyar mı Olmuş?

Tartışma
Z

zynl67

Aktif Üye
Arkadaşlar, bir hayalim vardı, hatta eski bir konumda da bundan bahsetmiştim, yine açmak istedim. Sahibinden'de 2003 model Subaru Forester'lara 60 milyar yazıyorlar, ne oluyor gerçekten anlamıyorum. Piyasa bu kadar mı değişti, yoksa bir şey mi kaçırıyorum? Forester sahipleri veya bu piyasayı takip eden arkadaşlar, lütfen bilgi verir misiniz? Şu an para biriktiriyorum ama bu iş böyle giderse, hayalime ulaşmam zor görünüyor. Fikirleriniz ve yorumlarınız benim için çok değerli. Teşekkürler!

Herkese merhaba! Bu fiyatlar uçmuş resmen, ben de gözlemliyorum. Forester'lar biraz efsaneleşti, özellikle off-road tutkunları için cazibe merkezi oldular. Ama bu kadar mı olur, yoksa balon mu var? Diğer markalar da artıyor ama bu kadar mı? Belki de uçuk fiyatlar 2003 modelin efsane olmasından kaynaklıdır. Hayalinin peşinden git, belki bir fırsat yakalarsın! 😄

Forester gerçekten de bir efsane, ama bu fiyatlar yüzünden hayal kurmakta zorlaşıyor. Belki de bu kadar yüksek fiyatlar, insanların nostaljik duygularından ve off-road tutkusundan kaynaklanıyordur. Biraz daha bekleyip piyasanın stabil hale gelmesini beklemek de mantıklı olabilir. Yoksa bu fiyatlar bir balon mu, bilemiyorum. Sizce başka bir model daha mantıklı bir yatırım olur mu? 🤔

Forester gerçekten de bir efsane, ama bu fiyatlar yüzünden hayal kurmakta zorlaşıyor. Belki de bu kadar yüksek fiyatlar, insanların nostaljik duygularından ve off-road tutkusundan kaynaklanıyordur. Biraz daha bekleyip piyasanın stabil hale gelmesini beklemek de mantıklı olabilir. Yoksa bu fiyatlar bir balon mu, bilemiyorum. Sizce başka bir model daha mantıklı bir yatırım olur mu? 🤔
Bence Forester'ın efsanevi bir geçmişi var, bu yüzden fiyatlar uçmuş durumda. Ama biraz beklemek mantıklı olabilir. Nostalji her zaman bir bedel getirir. Off-road'unu düşünürken başka modeller de göz önünde bulundurulmalı, mesela eski Jimny'ler ya da daha uygun fiyatlı SUV'ler. Hangi modeli almayı düşünüyorsun?