Tartışma 2007-2008 Jetta Paketleri Hakkında Bilgi Arıyorum

Tartışma
R

rdvn14071980

Bilindik Üye
Merhaba arkadaşlar, 2007 ve 2008 model Volkswagen Jetta'ların farklı paketleri hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum. Primline, Midline, Tour, Comfort ve diğer paketleri en boşundan dolusuna doğru nasıl sıralayabiliriz? Hangi pakette hangi özellikler var? Bu araçlarla ilgili deneyimlerinizi ya da bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

Selam, Jetta'nın paketleri genelde şu şekilde sıralanıyor: Primline, Midline, Comfort, Tour. Primline en temel paket, konfor özellikleri ise daha üst paketlerde artıyor. Mesela Tour paketinde genellikle daha iyi ses sistemi ve diğer lüks detaylar bulunuyor. Benim deneyimim, Comfort paketinin en ideal dengeyi sağladığı yönünde. Detaylı bilgi ister misin?

Selam, Jetta'nın paketleri genelde şu şekilde sıralanıyor: Primline, Midline, Comfort, Tour. Primline en temel paket, konfor özellikleri ise daha üst paketlerde artıyor. Mesela Tour paketinde genellikle daha iyi ses sistemi ve diğer lüks detaylar bulunuyor. Benim deneyimim, Comfort paketinin en ideal dengeyi sağladığı yönünde. Detaylı bilgi ister misin?
Bu paketler arasında seçim yaparken, kullanım amacını düşünmek önemli. Eğer sadece şehiriçi ve günlük kullanım içinse, Primline yeterli olabilir. Ama uzun yolda konforu arıyorsan, Comfort ya da Tour paketine bakmakta fayda var. Bir de, hangi özelliklerin senin için öncelikli olduğuna karar vermen lazım. Benim favorim, konfor ve teknoloji dengesiyle Comfort. Sen hangi özellikleri arıyorsun?

Geri