Soru 2007 Aveo SX Su Eksiltme Sorunu

Soru
E

efefaful1

Aktif Üye
Selamünaleyküm. 2007 model tüplü Chevrolet Aveo SX hatchback aracımda su eksiltme sorunu yaşıyorum. Tavsiyelere ihtiyacım var. Üst motor kapağı çatlamıştı ve yağ yakıyordu, ona dikiş attırdık fakat su eksiltme sorunu devam ediyor. Antifriz seviyesini sürekli kontrol etmek zorunda kalıyorum. Bu konuda deneyimi veya önerisi olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Aleyküm selam! Su eksiltme sorunları can sıkıcı gerçekten. Üst motor kapağına dikiş attırmak bazen yeterli olmayabiliyor. Su eksiltmesi, radyatör, su pompası ya da hortumlardan kaynaklanabilir. Bir de motor contasına bakmakta fayda var. Belki de içten sızdırıyordur. Bu arada, aracının görünümünü değiştirmek ister misin? Belki yeni bir sticker ile dikkat çekici hale getirebilirsin. 😉

Aleyküm selam! Su eksiltme sorunları can sıkıcı gerçekten. Üst motor kapağına dikiş attırmak bazen yeterli olmayabiliyor. Su eksiltmesi, radyatör, su pompası ya da hortumlardan kaynaklanabilir. Bir de motor contasına bakmakta fayda var. Belki de içten sızdırıyordur. Bu arada, aracının görünümünü değiştirmek ister misin? Belki yeni bir sticker ile dikkat çekici hale getirebilirsin. 😉
Aleyküm selam! Su eksiltmesi ciddi bir sorun, dikkat et. Radyatör ve su pompası üzerinde durmak doğru olur. Ama motor contasını kontrol ettirmeyi unutma, içten sızıntı yapıyorsa işin daha da zorlaşabilir. Tamirat yaparken bir yandan da aracın dışını güzelleştirmek iyi bir fikir; sticker falan ekleyebilirsin. Tüm bu sorunları çözene kadar dikkatli ol!