Soru 2007 Hyundai Accent Dizel Uzun Yol Performansı Nasıl?

Soru
A

arcesr

Üye
Herkese merhaba, 2007 model Hyundai Accent dizel crdi vgt team aracıma sahibim ve kilometre olarak 255.000'deyiz. Maalesef, aracın ağır bakımları yapılmamış durumda, zincir seti ve motor bakımı gibi işlemler henüz el değmemiş. Açıkçası, bu durumda uzun yola çıkma konusunda tereddütlerim var. Bu model araçla uzun yol tecrübesi olan var mı? Ağır bakımları yapılmamış bir araçla uzun yol risk mi sizce? Herhangi bir problemle karşılaşma ihtimalim nedir? Önerilerinizi ve tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız? Teşekkürler.
 
Merhaba, aracınızın 255.000 km'de olması ve ağır bakımların yapılmamış olması gerçekten riskli olabilir. Uzun yola çıkmadan önce mutlaka bir uzmandan görüş almanızı tavsiye ederim. Herhangi bir sorun yaşamamak için bakımlarını yaptırmanız önemli olacaktır. Güvenli yolculuklar dilerim.
 
Aracınızın 255.000 km'de ve bakımları yapılmamış olması risk barındırabilir. Uzun yol için bir uzmana danışmanızı ve bakımlarını yaptırmanızı öneririm. Güvenli seyahatler dilerim!
 
Uzun yolda risk almak istemiyorsanız mutlaka aracınızın bakımlarını yaptırmanızı öneririm. Motor ve zincir seti gibi önemli parçaların bakımları yapılmadıysa arıza riski artabilir. Güvenli seyahatler dilerim!
 

Benzer Konular

M
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
mesuttanoglu
M
Y
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
ysnlztrk
Y
C
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
caglarcan75
C
Geri
Üst