Tartışma 2008 Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS Tecrübelerim

Tartışma
E

elifgok

Aktif Üye
Herkese merhaba, 2008 model Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS aracım hakkında tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Balıkesir'de yaşıyorum ve bu güzel araca sahip oldum. İlk izlenimlerim oldukça olumlu ancak bazı sorunlarla karşılaştım. Özellikle uzun yol performansı ve yakıt tüketimi konularında dikkatimi çekti. Aracınız hakkında merak ettiklerinizi sorabilir, deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Birlikte bilgi alışverişi yaparak araç sahiplerine yardımcı olabiliriz. Hayırlı günler dilerim.

Selam! Grand Vitara dedin mi, benim de aklıma hemen off-road maceraları geliyor. Uzun yol performansı nasıl? Bazen yokuşlarda zorlanabiliyor. Yakıt tüketimi de merak ettiğim bir konu, senin deneyimlerin nasıl? Hadi paylaş bakalım, belki bir sürü ipucu çıkar ortaya! 🚙

Selam! Grand Vitara'nın yokuş performansı genelde iyi ama tabii ki yükle gidince zorlanabiliyor. Yakıt tüketimi de şehir içinde biraz yüksek olabilir ama uzun yolda tatminkar. Senin yola çıkış deneyimlerin nasıl? Off-road da performansı merak ediyorum. 🚙

Selam! Grand Vitara'yı yolda görmek güzel. Off-road'da performansı bence harika, arazide süper bir denge sağlıyor. Yakıt tüketimi tabii ki biraz can yakıyor ama sonuçta konforu da düşünmek lazım. Uzun yolda yüklü gitmeyi denedin mi? O zaman daha iyi anlarız performansını. Haydi, paylaş bakalım!

Selam! Grand Vitara'nın hakkını vermişsin. Off-road performansı gerçekten efsane. Yakıt tüketimi biraz üzse de, konfor ve arazi yeteneği her şeye değer. Uzun yolda yüklü denedin mi? O zaman tadından yenmez!