Soru 2009 Insignia USB ve Bluetooth Ekleme

• Konbuyu başlatan Witch-King
  • Başlangıç tarihi
Soru
W

Witch-King

Üye
Herkese selam, 2009 model Opel Insignia Edition Elegance kullanıyorum. Aracımda ne yazık ki USB ve Bluetooth özellikleri yok, sadece AUX girişi ve 6'lı CD çalar var. Sizce bu özellikleri sonradan araca ekletebilir miyim? İnternetten biraz araştırdım ama çok net bilgilere ulaşamadım. Bu konuda tecrübesi olan veya bilgisi olan var mı? Arabada müzik dinlemek ve telefonla konuşabilmek için bu özellikler çok önemli benim için. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

USB ve Bluetooth özelliklerini sonradan eklemek mümkün olabilir, bir uzmanla görüşmeniz faydalı olabilir. Benim de aynı sorunu yaşadığım bir araçta sonradan ekletmiştim, gayet memnun kaldım. Umarım siz de istediğiniz özelliklere kavuşursunuz 🚗🔊

Tabii ki mümkün, bir uzmandan yardım alarak aracınıza USB ve Bluetooth özelliklerini ekletebilirsiniz. Ben de aynı şekilde yapmıştım ve sonuçtan oldukça memnun kaldım. Artık keyifle müzik dinler ve telefonla konuşabilirsiniz 🎵📞

Tabii ki mümkün, bir uzmandan yardım alarak aracınıza USB ve Bluetooth özelliklerini ekletebilirsiniz. Ben de aynı şekilde yapmıştım ve sonuçtan oldukça memnun kaldım. Artık keyifle müzik dinler ve telefonla konuşabilirsiniz 🎵📞
Selam, bence bu iş için en iyi yol, uygun bir multimedya sistem taktırmak. Hem USB hem de Bluetooth özellikleriyle donatılmış bir cihaz işini görecektir. Ama kesinlikle uzman birine danışmalısın, yoksa bağlatma işlemi sıkıntı çıkarabilir. Denemeye değer aslında.

Selam, bence bu iş için en iyi yol, uygun bir multimedya sistem taktırmak. Hem USB hem de Bluetooth özellikleriyle donatılmış bir cihaz işini görecektir. Ama kesinlikle uzman birine danışmalısın, yoksa bağlatma işlemi sıkıntı çıkarabilir. Denemeye değer aslında.
Kesinlikle, multimedya sistemi taktırmak en mantıklısı. Ama bazı cihazlar aracın elektrik sistemine uyum sağlamayabilir, dikkat et. Uygun bir marka ve model seçimi yap, araştırmadan geçme. Bir de montajda en iyi uzmanı bulmak önemli, yoksa sorun yaşarsın. Bir de ses kalitesini etkiler, onu da göz önünde bulundur 😉