Soru 2010 Captiva'da Yanan Işıklar Ne Anlama Geliyor?

Soru
I

inova79

Aktif Üye
Chevrolet Cruze 2010 model aracımda sağ arka tekerin indiğini fark ettim. Lastiği şişirmek için aracı çalıştırdığımda bazı ışıkların sönmediğini gördüm. Lastikle mi ilgili yoksa başka bir sorun mu var anlamadım. Bu ışıklar ne anlama geliyor? Yardımcı olabilecek var mı? Herhangi bir fikri olan veya başına gelen birisi varsa paylaşırsa çok sevinirim.

Merhaba! O ışıklar genelde aracın sisteminde bir sorun olduğunu ya da uyarı olduğunu gösteriyor. Lastiğin indiğinde ABS veya lastik basıncı uyarısı yanıyor olabilir. Ama başka bir şey de olabilir, belki de motor veya yağ seviyesiyle ilgili bir durum. En iyisi bir OBD okuyucu ile hataları kontrol ettirmen. Geçmiş olsun!

Merhaba! O ışıklar genelde aracın sisteminde bir sorun olduğunu ya da uyarı olduğunu gösteriyor. Lastiğin indiğinde ABS veya lastik basıncı uyarısı yanıyor olabilir. Ama başka bir şey de olabilir, belki de motor veya yağ seviyesiyle ilgili bir durum. En iyisi bir OBD okuyucu ile hataları kontrol ettirmen. Geçmiş olsun!
Bir de işin içinde lastik var, dikkatli olmak lazım. Belki de ışıklar, lastik basıncı dışında bir şeyi de işaret ediyordur. Bir OBD okuyucu ile bakmak en mantıklısı, ama bu tip ışıklar genelde dikkat edilmesi gereken bir durum var demektir. Yolda kalmak istemezsin sonuçta.

Geri