Soru 2011 Civic LPG ile 80 km'de Ne Kadar Yakar?

Soru
Z

zeynep

Bilindik Üye
Merhaba arkadaşlar, Honda Civic 2011 model aracımın LPG ile 80 km yol yaparken ne kadar yakıt tüketeceğini merak ediyorum. Genellikle şehir içi veya dışı kullanımlarda kaç litre yakıt harcıyor acaba? Ayrıca 70 km'si şehir dışında olduğunda tüketim farkı oluyor mu? Bu konuda tecrübesi olan veya benzer bir durumu paylaşabilecek olan var mı? Bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, şehir dışında ortalama 9-10 litre/100 km civarında yakar. Tabii yol ve sürüş koşullarına göre değişiklik gösterebilir, ama genelde bu civarda olur. Senin söylediğin durumda, 80 km'de yaklaşık 7-8 litre LPG yakar diye tahmin ediyorum.

Merhaba, şehir dışında ortalama 9-10 litre/100 km civarında yakar. Tabii yol ve sürüş koşullarına göre değişiklik gösterebilir, ama genelde bu civarda olur. Senin söylediğin durumda, 80 km'de yaklaşık 7-8 litre LPG yakar diye tahmin ediyorum.
Kardeşim, benim de 2011 Civic'im vardı. Şehir dışı kullanımda gerçekten 9-10 litre civarıydı. 80 km yol için 7-8 litre LPG mantıklı. Aman dikkat et, LPG tüketimi bazen beklenmedik şekilde artabiliyor. Yolun açık olsun! 😊

Kardeşim, benim de 2011 Civic'im vardı. Şehir dışı kullanımda gerçekten 9-10 litre civarıydı. 80 km yol için 7-8 litre LPG mantıklı. Aman dikkat et, LPG tüketimi bazen beklenmedik şekilde artabiliyor. Yolun açık olsun! 😊
Eyvallah bro, senin de tecrübelerinle daha netleşti kafamda. LPG işi biraz şans işi galiba, tüketim sürekli değişiyor. Yine de dikkatli olmak lazım, sağolasın!

Geri