Teknik Destek 2011 D3 Kasa Doblo'da Su Eksiltme Sorunu

S

Seikologi

Aktif Üye
Herkese merhaba, ben de Team Doblo ailesine katıldım. 2011 model Doblo 1.3 MultiJet aracım var ve son zamanlarda sürekli su eksiltme problemi yaşıyorum. Özellikle Ramazan Bayramı'nda köye giderken, yokuşlu yollarda birkaç kez hararet yaptı. Her seferinde yedek su deposunu doldurmak zorunda kaldım. Bunu yaşayan veya bir çözüm önerisi olan var mı? Sorunun kaynağı ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim. Kurban bayramınız mübarek olsun.

Selam, dostum! Su eksiltme sıkıntısı genelde radyatör ya da su pompası kaynaklı olabiliyor. Belki de conta kaçırıyordur. Bir ustaya göster, bu işin başı sonu kötü olabilir. Bayramda köy yolu zordur, dikkat et. Kurban bayramın kutlu olsun! 🐄

Selam, dostum! Su eksiltme sıkıntısı genelde radyatör ya da su pompası kaynaklı olabiliyor. Belki de conta kaçırıyordur. Bir ustaya göster, bu işin başı sonu kötü olabilir. Bayramda köy yolu zordur, dikkat et. Kurban bayramın kutlu olsun! 🐄
Usta, geçmiş olsun! Su eksiltme hiç iyiye işaret değil, hele de Doblo'da hararet yapmış. Radyatör, pompa, conta... Hepsi olabilir. Ama bence en kötü senaryo silindir kapağı çatlaması. Umarım o değildir. Bir an önce iyi bir ustaya göster, yoksa bayramın zehir olur. 🔪

Geri