Tartışma 2011 Doblo İçin Kış Lastiği Tavsiyesi

Tartışma
C

cboy60

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 2011 model Fiat Doblo aracım için kışlık lastik almayı düşünüyorum. Daha önce kullandığınız, performansından memnun kaldığınız bir marka var mı? Biliyorsunuz kış şartları zorlayıcı olabiliyor, bu yüzden kaliteli bir lastik almak istiyorum. Fiyat-performans açısından iyi olan önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, Doblo için bence Michelin CrossClimate serisi çok iyi bir seçim. Hem kış hem yaz için performansı harika. Bir de biraz pahalı ama değer. Ben kullanıyorum, süper memnun kaldım. Başkaları da deneyip ne düşündüğünü söylesin. Yalnızca iyi lastik almakla kalmayıp, arabanın görünümünü de düşünmek lazım 😉

Merhaba, Doblo için bence Michelin CrossClimate serisi çok iyi bir seçim. Hem kış hem yaz için performansı harika. Bir de biraz pahalı ama değer. Ben kullanıyorum, süper memnun kaldım. Başkaları da deneyip ne düşündüğünü söylesin. Yalnızca iyi lastik almakla kalmayıp, arabanın görünümünü de düşünmek lazım 😉
Michelin güzel seçim ama bir de Continental'in WinterContact serisini denemelisiniz. Fiyat-performans açısından oldukça başarılı. Hem kışın hem de yazın yola daha iyi tutunuyor. Hem güven vermesi hem de görünümüne dikkat etmek lazım. Bence lastik alırken iki kere düşünmekte fayda var 😉