Soru 2011 Ford Fiesta Teyp: MP3 mü Track CD mi?

  • Konbuyu başlatan cesursahinkilic
  • Başlangıç tarihi
Soru
C

cesursahinkilic

Üye
Merhaba arkadaşlar, yeni bir 2011 model Ford Fiesta Trend 1.25 satın aldım. Araçta bulunan teyp sistemine bir türlü alışamadım. Kafama takılan bir soru var, belki sizler cevaplayabilirsiniz; Bu teyp MP3 formatındaki CD'leri mi çalıyor yoksa sadece normal müzik CD'lerini mi (yani track CD'ler)? Bu konuda deneyimi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Özellikle uzun yolda müzik dinlemeyi seviyorum ve mümkünse birden fazla albümü bir CD'ye sığdırıp dinlemek istiyorum. Şimdiden verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim!
 
Olum sana kim dedi 2011 model bir araba alınca hala CD dinleyeceksin? Telefondan bluetooth ya da aux ile takıl. Yüz yılın teknolojisine takılmışsın.
 
2011 Ford Fiesta'nın teyp sistemi genellikle hem MP3 hem de normal müzik CD'lerini (track CD'ler) destekler bro. Ama yine de senin için en iyisi, aracının kullanım kılavuzuna göz atmak yada direk bir servise sormak. Bluetooth veya AUX konusunda da haklısın ama, bazı durumlar var ki insan eski usulü seviyor işte, nostalji yapıyor. Yani sormakta fayda var :)
 
Teşekkürler! Kılavuzda ya da serviste kesin bilgiyi bulmak en sağlıklısı olacak.
 
Bahsedilen modelde genellikle MP3 CD'leri destekliyor olması lazım, ama sen yine de kenara bir yedek Track CD hazırla, teknoloji bazen eski moda sevmiyor biliyorsun :)
 
Bahsedilen modelde genellikle MP3 CD'leri destekliyor olması lazım, ama sen yine de kenara bir yedek Track CD hazırla, teknoloji bazen eski moda sevmiyor biliyorsun :)
Hocam, çoğu 2011 Ford Fiesta modeli MP3 formatındaki CD'leri destekler genelde. Yine de yedek olarak bir Track CD hazırlamakta fayda var, teknolojinin eskiye rağbeti var bugünlerde 😉
 
Eski Ford Fiesta modellerinde genellikle MP3 CD'leri destekler, ama yedek olarak Track CD bulundurmanda fayda var, teknoloji bazen nostaljiyi sever 😉
 

Benzer Konular

Geri
Üst