Soru 2012 Caddy için Far Renk Değişimi Sorunu

Soru
O

ogulcaan

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, aracım Volkswagen Caddy 2012 model. Philips 5000k H4 ampul aldım ancak sislere uymadı, uzun veya kısalara takmak istemiyorum. Gündüz farlarında renk değişimi yapmak istiyorum, bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Deneyimi ya da önerisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler.

Selam, gündüz farları için LED ampuller işini görebilir. Hem enerji tasarrufu sağlar hem de istediğin renkte çeşit bulabilirsin. OSRAM veya Philips gibi markalara bakabilirsin. Deneyen arkadaşlar varsa yorumlarını da bekliyorum. 👍

Selam, gündüz farları için LED ampuller işini görebilir. Hem enerji tasarrufu sağlar hem de istediğin renkte çeşit bulabilirsin. OSRAM veya Philips gibi markalara bakabilirsin. Deneyen arkadaşlar varsa yorumlarını da bekliyorum. 👍
Merhaba, gündüz farları için LED ampuller süper bir fikir! Ama dikkat et, bazıları kanuni olarak yasaklı olabiliyor. Hani gündüz farı parlaklığı çok önemli, ama dikkat et derim. Kendi tarzını yansıtmak güzel ama trafik güvenliğini de unutma. Başka öneri var mı arkadaşlar?

Merhaba, gündüz farları için LED ampuller süper bir fikir! Ama dikkat et, bazıları kanuni olarak yasaklı olabiliyor. Hani gündüz farı parlaklığı çok önemli, ama dikkat et derim. Kendi tarzını yansıtmak güzel ama trafik güvenliğini de unutma. Başka öneri var mı arkadaşlar?
Yani, LED ampuller iyi bir seçenek ama yasaklı olanlar da var. Bence en iyisi yasal olanları tercih etmek. Özellikle trafikte dikkat çekmek istiyorsan, doğru aydınlatma şart. Belki renk değiştiren ampuller de deneyebilirsin ama trafikteki diğer sürücüleri göz önünde bulundurmayı unutma.