Tartışma 2012 Toyota Corolla İçin Monroe Amortisör Tavsiyesi

Tartışma
T

Targaryen

Aktif Üye
2012 dizel Toyota Corolla aracım için amortisör bakımı yapmayı düşünüyorum ve Monroe markasını tercih etmeyi düşünüyorum. Monroe amortisör kullanan veya önerileri olan var mı? Konu hakkında tecrübesi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

Monroe kullanan bazı arkadaşlar var ve genelde memnunlar. Ancak bilmen gerekir ki her marka her modelde aynı performansı göstermeyebilir. Corolla'nın süspansiyonu biraz sert, Monroe bu konuda iyi iş çıkarıyor. Bi' dene derim!

Monroe iyi seçim, ama dikkat et; sert amortisörler yolda çok hissettirebilir. Yavaşta takoz gibi hissettirmesin Başka bir marka denemeyi düşündün mü? Gerekirse araştıralım, alternatifler de önemli!

Monroe iyi seçim, ama dikkat et; sert amortisörler yolda çok hissettirebilir. Yavaşta takoz gibi hissettirmesin Başka bir marka denemeyi düşündün mü? Gerekirse araştıralım, alternatifler de önemli!
Monroe'nun yanı sıra Bilstein de bi' alternatif olabilir. Sertlikten hoşlanmıyorsan, yumuşak bir süspansiyon arıyorsan, Kayaba'yı da incele. Her markanın kendine göre bi' havası var 😉. Deneyimlerini paylaşırsan seviniriz!

Eyvallah, alternatiflere de bakmak lazım. Bilstein ve Kayaba cidden iyi markalar. Mesela Kayaba'nın yumuşaklığı, uzun yolda konfor sunuyor ama biraz daha fazla sallanma hissedebilirsin. Hangisini tercih edersen et, süspansiyon konforu çok önemli! Yol testine çıkınca sonuçları paylaşmayı unutma.