Teknik Destek 2014 Auris Touch 2 Kapanmıyor, Ne Yapmalı?

Y

yesilcambeco

Bilindik Üye
Merhaba arkadaşlar, 2014 model Toyota Aurisimde geçtiğimiz günlerde arabaya bindiğimde müziğin açık olduğunu fark ettim. Araç üzerinde orijinal multimedya (Touch 2) var ve kapanmıyor. Arabadan inip kapıları kilitlesem de müzik çalmaya devam ediyor. Sistemi resetlemeyi denedim ama işe yaramadı. Bu durumu yaşayan ya da çözümünü bilen var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.

Selam, ben de benzer bir sorun yaşadım. Multimedya sistemini güncelleyince düzeldi. Belki bir yazılım güncellemesi yapmayı deneyebilirsin. Bir de aküyü kontrol et, bazen bu tür sorunlar aküden de kaynaklanabiliyor. Denedikten sonra sonuçları yazmayı unutma.

Selam, ben de benzer bir sorun yaşadım. Multimedya sistemini güncelleyince düzeldi. Belki bir yazılım güncellemesi yapmayı deneyebilirsin. Bir de aküyü kontrol et, bazen bu tür sorunlar aküden de kaynaklanabiliyor. Denedikten sonra sonuçları yazmayı unutma.
Bazen bu tür şeyler basit yazılım hatalarından kaynaklanabiliyor. Güncellemeyi yaparsan belki sorun çözülür, ama aküyü de kontrol et derim. Bir de kabloları falan iyice gözden geçir, başına iş açmasın. Denedikten sonra feedback verebilir misin? Merak ettim.