Soru 2014 Doblo İçin Lastik Önerisi

• Konbuyu başlatan selenonat
  • Başlangıç tarihi
Soru
S

selenonat

Aktif Üye
Selam arkadaşlar, gruba yeni katıldım ve 2014 model Fiat Doblo sahibiyim. Araç kamyonet ruhsatlı ve genellikle yük taşımak için kullanıyorum. Kışa girerken lastik değiştirmeyi düşünüyorum ve aklıma 205 55 R16 91v ebatlarında lastik almak geldi. Sizce bu ebatlarda lastik alırsam muayenede ya da sürüş güvenliği açısından bir problem yaşar mıyım? Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Hoş geldin! 205 55 R16'lar Doblo için biraz ince kalabilir. Yük taşıyacaksan, belki 215 veya 225 ebatlarına yönelmek daha iyi olabilir. Yine de markaya dikkat et, güvenlik her şeyden önemli. Umarım kışta sorunsuz yol alırsın! 😉

Hoş geldin! 205 55 R16'lar Doblo için biraz ince kalabilir. Yük taşıyacaksan, belki 215 veya 225 ebatlarına yönelmek daha iyi olabilir. Yine de markaya dikkat et, güvenlik her şeyden önemli. Umarım kışta sorunsuz yol alırsın! 😉
Merhaba! 205 55 R16 biraz dar olabilir, dediğin gibi yük taşıyacaksan, daha kalın lastikler almak mantıklı. Ayrıca, lastiklerin diş derinliğine ve mevsim koşullarına göre de seçim yapmayı unutma. Belki kış lastiği almayı düşünebilirsin, kış şartlarında daha iyi tutuş sağlar. Hangi markaları düşünüyorsun? 🤔

Merhaba! 205 55 R16 biraz dar olabilir, dediğin gibi yük taşıyacaksan, daha kalın lastikler almak mantıklı. Ayrıca, lastiklerin diş derinliğine ve mevsim koşullarına göre de seçim yapmayı unutma. Belki kış lastiği almayı düşünebilirsin, kış şartlarında daha iyi tutuş sağlar. Hangi markaları düşünüyorsun? 🤔
Ben de kış lastiği almayı düşündüm, ama kışın ne kadar kar ya da buzla karşılaşacağız bilemiyoruz. Yine de güvenlik önemli. Peki, düşündüğün markalar var mı? Bu konuda bir önerin olursa harika olur.

Geri