Teknik Destek 2015 Corolla Direksiyon Sorunu - Yardım Lütfen

S

serioususer26

Aktif Üye
Merhaba Arkadaşlar, 2015 model Toyota Corolla aracımın ilk sahibiyim. Direksiyon kutusu ile ilgili sıkıntılar yaşıyorum. İlk başta direksiyonda boşluk oldu ve lakırtı yapmaya başladı. Direksiyon kutusunun da rot başlarına kadar arıza yaptığını öğrendim. Bu sorunu daha önce yaşamış olan veya bir çözüm önerisi olan var mı? Videolu bir anlatım da ekledim, belki daha net fikir verebilir. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Merhaba, bu direksiyon sorunu gerçekten can sıkıcı. Bir arkadaşım da benzer şeyler yaşadı, serviste gittiği zaman rot başlarını değiştirdiler ve sorun çözüldü. Belki oradan başlayabilirsin. Ama dikkat et, yine de tamir ettirirken ortada tatlı bir iş çıkmazsa, başka bir yere de göstermek iyi olabilir. Riskli ama gerekirse ikinci bir görüş almakta fayda var. Kolay gelsin!

Merhaba, bu direksiyon sorunu gerçekten can sıkıcı. Bir arkadaşım da benzer şeyler yaşadı, serviste gittiği zaman rot başlarını değiştirdiler ve sorun çözüldü. Belki oradan başlayabilirsin. Ama dikkat et, yine de tamir ettirirken ortada tatlı bir iş çıkmazsa, başka bir yere de göstermek iyi olabilir. Riskli ama gerekirse ikinci bir görüş almakta fayda var. Kolay gelsin!
Direksiyon boşluğu sık karşılaşılan bir sorun. Eğer rot başlarını değiştirirsen, belki de direksiyon kutusuna da bakman gerekebilir. Biraz masraf olabilir ama sonuçta güvenli sürüş önemli. Belki videodaki seslerden yola çıkarak ustaya daha net anlatabilirsin durumu. Geçmiş olsun 👍

Geri