Soru 2015 Kia CRDi 2.0 4x4 Çalışmıyor

Soru
H

hfatih

Üye
Merhaba, aracım 2015 model Kia CRDi 2.0 184 HP AWD modeli. Diferansiyel kilitleme tuşuna basınca ekranda 4x4 kilit işareti çıkıyor, fakat araç çalışmıyor. Herhangi bir hata mesajı da vermiyor. Sorun ne olabilir, bu durumla karşılaşan veya çözüm önerebilecek olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Muhtemelen 4x4 sistemiyle ilgili bir sorun yaşanıyor olabilir. Elektriksel bir arıza olabilir ya da sistemde bir tıkanıklık olabilir. Kesin çözüm için uzman bir servise görünmeniz en iyisi olacaktır.
 
Aracınızın 4x4 sistemiyle ilgili bir sorun olabilir. Uzman bir servise göstermeniz en doğrusu olacaktır. İnşallah sadece ufak bir arızadır, çabuk ve kolayca çözülür.
 
Vay be, arabanın 4x4'ü kilitlenmiş ama çalışmıyor mu? Bu durum pek iyi değil gibi, direkt bir uzmana göstermen en mantıklısı olur. Kolay gelsin!
 
Selamlar! Benim kuzenin arabasında benzer bir durum vardı. Sorun, 4x4 modülündeydi. Mekanik bir arıza olabilir ama genelde elektronik bir sorun gibi duruyor. Elektrik bağlantılarını kontrol ettirmen faydalı olabilir. Umarım çözülür 🙂
 
Geri
Üst