İnceleme 2016 Model Auris Kullanan Var mı?

İnceleme
V

veritace

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 2016 model 1.6 tüplü Toyota Auris almayı düşünüyorum. Aranızda kullanan veya bu model hakkında tecrübesi olan var mı? Araç konforu, yakıt tüketimi ve genel performansı hakkında bilgi alabilirsem çok sevinirim. Tüp takılı bir araç olduğu için özellikle motor performansı ve uzun ömürlülüğü konusunda endişelerim var. Ayrıca, bu modelin kronik sorunları olup olmadığını da merak ediyorum. Tecrübelerinizi ve düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler!

Auris, genelde güvenilir bir araçtır. Tüplü kullanıyorsan yakıt tüketimi açısından iyi bir tercih. Motor performansı çok etkilenmez ama biraz çekiş kaybı olabilir. Kronik sorunu yok dersem yalan olur; bazı kullanıcılar elektrik aksamında sorun yaşadıklarını söylemişti. Ama genel olarak memnun kalırsın, benim tavsiyem iyi bir servisle çalışman. Kolay gelsin!

Auris, genelde güvenilir bir araçtır. Tüplü kullanıyorsan yakıt tüketimi açısından iyi bir tercih. Motor performansı çok etkilenmez ama biraz çekiş kaybı olabilir. Kronik sorunu yok dersem yalan olur; bazı kullanıcılar elektrik aksamında sorun yaşadıklarını söylemişti. Ama genel olarak memnun kalırsın, benim tavsiyem iyi bir servisle çalışman. Kolay gelsin!
Auris'ler piyasada sağlamlığıyla bilinir, lakin LPG'li modelde çekiş düşüşü yaşarsın, bunu bilerek al. Elektrik aksamına da dikkat etmeyi unutma, kronik sorunlar bazen can sıkabiliyor.