Tartışma 2017 Jeep Compass Hakkında Deneyimleriniz Neler?

Tartışma
T

tolgaekinci

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba, 2015 model CLA'm vardı ama malzeme kalitesi ve fren performansından dolayı 3008'e geçiş yaptım. Ancak şimdi tekrar Mercedes'e döndüm, 2015 model ve 80binde bir araç almış durumdayım. Jeep Compass 1.6 dizel hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. 2017 ve üstü modellerle ilgili malzeme kalitesi, sürüş dinamikleri ve genel memnuniyet durumunu öğrenmek isterim. Bu aracı düşünenler için önemli olabilir, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Jeep Compass 2017'de ciddi bir iyileşme var, özellikle sürüş dinamikleri ve iç mekan kalitesi açısından. Ama dikkat et, yolda giderken biraz hantal hissettirebilir. Off-road içinse bi' o kadar da keyifli. Almayı düşünüyorsan, test sürüşü yapmayı unutma! Her araçta olduğu gibi, kullanıcı deneyimi çok önemli.

Jeep Compass gerçekten sağlam bir araç, malzeme kalitesi fena değil ama 4x4 sürüş için harika. Hantal hissettirebilir dediğin gibi ama o off-road heyecanı bambaşka. Bir de iç mekan tasarımı hoşuma gidiyor. Test sürüşü şart, bence birkaç farklı modelle deneyip karar ver. 😎

2017 Compass'lar makyajla toparladı diyolar ama o kasa CLA'dan sonra biraz 'işçi arabası' gibi gelebilir, hazırlıklı ol 😉

Off-road'a merakın varsa affetmez, yoksa 3008'e geri dönesin gelir