Teknik Destek 2017 Jetta 1.2 TSI Akü Değişimi Sorunsalı

J

Jetski

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba, 2017 model 1.2 TSI Volkswagen Jetta Comfortline aracımla ilgili bir problem yaşıyorum. Son birkaç gündür kontağı çevirdiğimde marş basmıyor, kapatıp tekrar açtıktan sonra ancak çok zorlanarak marş basıyor. Normalde akü olsa ekranda uyarı vermesi gerekmez mi? Akünün değişmesi gerek diye düşünüyorum ama emin olamıyorum, sizin de başınıza böyle bir durum geldi mi? Fikirlerinizi ve önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, bu tip marş sorunu genelde aküyle alakalı olabiliyor ama öncelikle bağlantıları kontrol et derim. Biraz oksitlenme yapmış olabilir. Aküde sorun yoksa, marş motorunu da gözden geçirmeni öneririm. Belki de orada bir sıkıntı vardır. Başka önerisi olan var mı?

Merhaba, bu tip marş sorunu genelde aküyle alakalı olabiliyor ama öncelikle bağlantıları kontrol et derim. Biraz oksitlenme yapmış olabilir. Aküde sorun yoksa, marş motorunu da gözden geçirmeni öneririm. Belki de orada bir sıkıntı vardır. Başka önerisi olan var mı?
Akü kutup başlarını kontrol et dostum, oksitlenme falan varsa temizle. Belki de sorun sadece bundan kaynaklıdır. Eğer düzelmezse, aküyü ölçtürmekte fayda var. 👍

Geri