Soru 2017 Toyota Auris 1.33 Hakkında Sorularım Var

• Konbuyu başlatan uzunbays
  • Başlangıç tarihi
Soru
U

uzunbays

Üye
Arkadaşlar merhaba, 2017 model Toyota Auris 1.33 Life kullanıyorum. Aracı şubat ayında aldım ve şuan 9500 km'de. Sanırım aracımda bir problem var ancak tam olarak ne olduğunu anlayamadım. Linkte bahsedilen gibi detaylı bir açıklama yapmadan once, aracın belirli bir performans veya ses ile ilgili bir sorunu olduğunu söylemek istiyorum. Durumu daha doğru anlatabilmek için ne tür bir sorun yaşadığımı detaylı bir şekilde açıklamayacağım ama motorun performansında veya sesinde bir değişiklik fark ettim. Bu durumu yaşayan veya fikri olan var mı? Servise götürmeden önce buradan biraz bilgi toplamayı umuyordum. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.

Merhaba, benzer bir değişiklik yaşadım aslında. Çoğunlukla bu tip sorunların basit çözümleri olabiliyor; örneğin hava filtresi temizliği veya bujilerin kontrol edilmesi gibi. Servise gitmeden evvel daha önce böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlar varsa onların tecrübelerini dinlemek iyi olabilir.

Selam! Benzer bir durumla karşılaştım, bence motor yağı seviyeni kontrol etmeni öneririm. Bazen düşük yağ seviyesi de ses ve performans düşüklüğüne neden olabiliyor. Servise gitmeden önce kontrol et, belki de basit bir sorun vardır.

Selam! Benzer bir durumla karşılaştım, bence motor yağı seviyeni kontrol etmeni öneririm. Bazen düşük yağ seviyesi de ses ve performans düşüklüğüne neden olabiliyor. Servise gitmeden önce kontrol et, belki de basit bir sorun vardır.
Merhaba, motorun yağ seviyesi gerçekten önemli ama bazen hava filtresi veya bujiler de sorun yaratabiliyor. Yağı kontrol ettikten sonra bunları da gözden geçirebilirsin. Belki de basit bir şeydir, umarım bir an önce çözülür.