Teknik Destek 2017 Toyota Auris 1.33 Life'ta Yaşadığım Sorun

  • Konbuyu başlatan YeniCherry
  • Başlangıç tarihi
Y

YeniCherry

Üye
Merhaba arkadaşlar, 2017 model Toyota Auris 1.33 Life sahibiyim, aracı Şubat ayında aldım ve şu an 9500 km'deyim. Araçta bir sorun var ama tam olarak ne olduğunu çözemedim. Aracı alalı henüz kısa bir süre oldu ama bu sıkıntı beni biraz düşündürüyor. Sorunu tanımlamaya çalışacak olursam; araç bazen beklenmedik bir şekilde tepki verme sorunu yaşıyor. Bu, daha çok yavaş hızlarda manevra yaparken kendini belli ediyor. Örneğin, park ederken ya da düşük hızda dönüş yaparken araçta bir tutukluk hissediyorum. Motor ve şanzıman arasında bir uyumsuzluk gibi, ama net değilim. Forumda bu tarz bir sorun yaşayan ya da tecrübe eden oldu mu? Belirli bir durumda daha mı çok oluyor, yoksa benim durumumda olduğu gibi rastgele mi? Her türlü öneri, tavsiye veya benzer deneyimleriniz benim için çok değerli olacaktır. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
 
Park ederken ve düşük hızlarda yaşadığınız tutukluk hissi, direksiyon sistemi veya süspansiyon ile ilgili olabilir. Bu durumda en iyisi yetkili servise götürüp kontrol ettirmeniz olacaktır. Şanzıman ve motor uyumsuzluğu hissediyorsanız, arızanın kaynağını mutlaka yetkili serviste teşhis ettirin. Araç henüz garantisi altında ise telaş yapmayın, sizi bu konuda en iyi şekilde yönlendireceklerdir.
 
Arkadaşım, ben de aynı aracı kullanıyorum ve aynı sorunu yaşadım. Benim durumumda da rastgele oluyordu. Temiz hava filtresini kontrol ettirdim, birazda bekle dediler. Şu an daha iyi ama çok ciddi değil hala. Direksiyon veya süspansiyon olabilir bunun çözümü için yetkili servise göstermekte fayda var. Garanti kapsamında olduğunu unutma 😉
 

Benzer Konular

Geri
Üst