Teknik Destek 2018 Doblo Sürgülü Kapı Kilit Arızası

C

Cyclopet

Üye
Merhaba arkadaşlar, 2018 model Doblo'nun sağ sürgülü kapı kolu dışarıdan açılmıyor, kol havada kalıyor. İçeriden sorunsuz açılıyor ama dışarıdan sıkıntı var. Diğer bir sorun ise sol sürgülü kapı çukurlarda veya tümseklerdeyken kapı kilitli olmasına rağmen 1-2 saniye açık uyarısı veriyor. İstanbul Bahçelievler'de uygun bir yer tavsiyesine ihtiyacım var. Kocasinan Sanayi bölgesinde bu konuda yardımcı olabilecek bir yer biliyor musunuz? Yaşadığım bu sorunlar hakkında bilgisi olan veya çözüm önerisi sunabilecek olan herkese şimdiden teşekkür ederim.
 
Sağ sürgülü kapı kolu problemi genellikle menteşe probleminden kaynaklanır, içeride açıyor ama dışarıdan zorluk çıkıyorsa oraya bir göz atın derim. Sol sürgülü kapıdaki açık uyarısı sıkıntısı ise kilit mekanizmasının hassaslığından kaynaklanıyor olabilir, teknik bir gözle kontrol ettirin derim. Kocasinan Sanayi bölgesindeki iyi bir usta araştırması yapabilirsiniz.
 
Sağ sürgülü kapıda oluşan kilit sorunu genellikle menteşeyle ilgili olabilir, içeriden açılmasına rağmen dışarıdan zorluk çıkarabilir. Sol sürgülü kapıdaki açık uyarısı ise kilit mekanizmasının hassasiyetinden kaynaklanabilir. Kocasinan Sanayi bölgesindeki iyi bir usta bulmanızda fayda var!
 
Geri
Üst