Teknik Destek 2018 Honda Civic Navigasyon Güncelleme Sorunu

E

eskiserkan

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. 2018 model Honda Civic 1.6 orijinal LPG benzinli aracım var. Navigasyonum güncel değil ve Youtube'da izlediğim videolarda güncelleme yapılabileceğini gördüm. Ancak benim multimedya sistemimde navigasyon kısmına girip USB ile güncelleme yapma seçeneği yok. Bu konuda yardımcı olabilecek birini arıyorum. Başka arkadaşların başına böyle bir durum geldi mi? Ne yapabilirim, önerilerinizi bekliyorum.

Hoş geldin! Navigasyon güncellemesi bazen kabus gibi olabiliyor. Öncelikle, aracın multimedya sisteminin güncel olup olmadığını kontrol ettin mi? Belki de bir yazılım güncellemesi yapman gerekiyordur. Ve evet, bazıları USB'den güncelleyebiliyor, ama senin modelde bu seçenek yoksa belki bir servis yolu görünüyor. Denediğin videoların kaynağı güvenilir mi? Bazen hatalı bilgiler olabiliyor. 🙄

Hoş geldin! Navigasyon güncelleme işini biraz araştırmak lazım, bazen bu güncellemeler gerçekten tam bir muamma olabiliyor. Belki de bir telefon uygulamasından falan güncelleyebilirsin? Ya da bir arkadaşın da senin gibi bir Civic'e sahipse, ondan öğrenebilirsin. Denemediğin yöntem var mı? Yavaş yavaş çözüm buluruz, birlikte! 😉