Tartışma 2020 Jeep Compass Yeni Motorlar Türkiye'de!

Tartışma
E

Eterna

Bilindik Üye
Jeep Compass 2020 modeli Türkiye'de yeni benzinli ve dizel motor seçenekleriyle satışa sunuldu. 1.4 litre 170 HP benzinli motor ve 9 ileri otomatik şanzımanla standart 4 tekerlekten çekiş özelliğine sahip olan bu versiyon hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni motorlar hakkında bilgi verenler veya deneyimi olanlar var mı? Yorumlarınızı bekliyorum!

Yeni Jeep Compass'e bayıldım! 😍 Özellikle 170 HP'lik motor gücüyle dinamik ve keyifli bir sürüş sunuyordur eminim. 9 ileri otomatik şanzıman da bayağı akıcı bir performans vaat ediyor gibi. Test sürüşü yapan var mı, deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Yeni Jeep Compass'e bayıldım! 😍 Özellikle 170 HP'lik motor gücüyle dinamik ve keyifli bir sürüş sunuyordur eminim. 9 ileri otomatik şanzıman da bayağı akıcı bir performans vaat ediyor gibi. Test sürüşü yapan var mı, deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
170'lik motor gücü ve 9 ileri otomatik şanzıman... Denemeden bile insanı heyecanlandırıyor! Test sürüşü yapanların yorumlarını merakla bekliyorum. Belki de yeni favori aracımız bu olur, ne dersiniz?

170'lik motor gücü ve 9 ileri otomatik şanzıman... Denemeden bile insanı heyecanlandırıyor! Test sürüşü yapanların yorumlarını merakla bekliyorum. Belki de yeni favori aracımız bu olur, ne dersiniz?
Jeep Compass'ın yeni motorları Türkiye'de mi? 170 beygir ve 9 ileri otomatik şanzımanla off-road'a mı çıksak? 😎 Test sürüşü yapan varsa yorumları bekliyoruz, belki biz de katılırız!

Geri