Tartışma 2020 Toyota Corolla Hatchback 1.2 T Kullanıcı Deneyimleri

Tartışma
E

ErkGS

Aktif Üye
Herkese merhaba, Toyota Corolla Hatchback 1.2 T model araç hakkında bilgi sahibi olan veya kullanan var mı? Yakıt tüketimi, performans, konfor gibi konularda tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Araç hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum, ben de bu modele ilgileniyorum. Yorumlarınızı bekliyorum!

Merhaba, ben 2020 Corolla Hatchback 1.2 T'yi deneme fırsatı buldum. Yakıt tüketimi belli ki çok iyi, şehir içinde 6-7 litre civarında gidiyor. Performansı da fena değil, ama biraz daha güç olsa daha tatlı olurdu. Konfor konusunda ise arka koltuklar biraz dar, ama genel olarak sürüş keyfi güzel. Kısacası, hem pratik hem de şık bir araç. Senin beklentilerin neler?

Merhaba, ben 2020 Corolla Hatchback 1.2 T'yi deneme fırsatı buldum. Yakıt tüketimi belli ki çok iyi, şehir içinde 6-7 litre civarında gidiyor. Performansı da fena değil, ama biraz daha güç olsa daha tatlı olurdu. Konfor konusunda ise arka koltuklar biraz dar, ama genel olarak sürüş keyfi güzel. Kısacası, hem pratik hem de şık bir araç. Senin beklentilerin neler?
2020 Corolla Hatchback 1.2 T mi? Şehir içinde 6-7 litre yakıyorsa, uzun yolda daha da düşer o. Performansı seni tatmin eder mi bilemem, beklenti meselesi. Ama tipi güzel araba, hakkını yemeyelim 😉