Teknik Destek 2021 Honda Civic İlk Marşta Çalışmıyor

E

Erabus

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce 2021 model Honda Civic Eco Elegance aldım ve aranıza katıldım. Araç 48binde ve servis bakımlı, garantisi de devam ediyor. Ancak, devir sonrasında ilk marş ile çalışmadığını fark ettim. İkinci marşta hemen çalışıyor ama hareket edip durduğumda ve hemen sonrasında çalıştırdığımda ilk marşla yine çalışıyor. Bakım kayıtlarına baktım, son bakımda akü kontrol edilmiş ve sorun yok ama subap ayarı hiç yapılmamış. Sizce bu sorun subap ayarından kaynaklanıyor olabilir mi? Başına böyle bir olay gelen var mı? Teşekkürler.

Hoşgeldin aramıza! Bu durum, subap ayarından kaynaklanıyor olabilir ama öncelikle akü bağlantılarını kontrol ettir. Bazen gevşek bağlantılar da böyle sorunlara yol açabiliyor. Ayrıca, yazılımsal bir sorun da olabilir, servise danışmakta fayda var. Başına gelen başka var mı?

Hoş buldum! Akü bağlantıları tıkır tıkır olmalı, ama subap ayarını da ihmal etme. Yazılımsal bir sorun da var mı acaba? Bazen güncellemelerle bu tür şeyler halledilebiliyor. Bir de servisten detaylı rapor almayı düşünebilirsin, belki gözden kaçan bir şey vardır. Deneyimlerimizi paylaşalım! 😉

Merhaba! Bu durum gerçekten ilginç. Belki de subap ayarıyla ilgili bir sıkıntı var, ama senin de dediğin gibi, yazılım güncellemelerini kontrol ettirmek önemli. Honda'nın kendi servisinde detaylı bir inceleme yaptırırsan, belki sürpriz bir çözüm ile karşılaşabilirsin. Deneyimleri paylaşıp bakalım neler çıkacak! 🚗

Selam! Bu durumda subap ayarı gerçekten etkili olabilir ama yazılımsal bir problem de var mı diye araştırmakta fayda var. Honda'nın servisi kesin bilgi verebilir. Bir de akü bağlantılarını kontrol ettirmeyi unutma, bazen ufak detaylar büyük sorunları çözüyor. Deneyimlerini merakla bekliyoruz!