Teknik Destek 2021 i20 Anten Çubuğu Koptu Ne Yapmalıyım?

• Konbuyu başlatan AslanAmcaKV
  • Başlangıç tarihi
A

AslanAmcaKV

Bilindik Üye
Sevgili forumdaşlar, 2021 model style i20 aracımın anten çubuğu ve üst kapağı basınçlı suyla yıkarken kırılarak yerinden fırladı. Servise sordum, araç garantili olmasına rağmen ücretli olarak 3200 TL dediler. O kadar para vermektense şark anten en uygunu diye düşünüyorum. Tecrübe edip taktıran arkadaşlar var mı? Ya da çıkma kapağı nereden bulabilirim? Bir bilen varsa yardımcı olsun lütfen.

Merhaba! Şark anten takılırsa görünüm biraz garip olabilir ama iş görür, ben taktırdım gayet de memnunum. Çıkma parça bulmak için ilan sitelerine bak ya da yerel oto sanayilerine sorman yeter. Hem uygun fiyatla çözersin hem de kapak işi hallolur. Denemeye değer 😉

Merhaba! Şark anten takılırsa görünüm biraz garip olabilir ama iş görür, ben taktırdım gayet de memnunum. Çıkma parça bulmak için ilan sitelerine bak ya da yerel oto sanayilerine sorman yeter. Hem uygun fiyatla çözersin hem de kapak işi hallolur. Denemeye değer 😉
Anten işini sıradanlaştırmakla kalmayıp biraz da stil katabilirsin aslında. Şark antenin yanında farklı tasarımlar da var, belki onlara da göz atabilirsin. Hem görünüm hem işlevsellik açısından tatmin edici bir çözüm bulabilirsin. Denemekten zarar gelmez, değil mi?

Geri