Tartışma 2022 Ford Focus Facelift Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Tartışma
A

ahmetucan25

Aktif Üye
Selam arkadaşlar, 2022 model Ford Focus mk4,5 facelift versiyonunu yeni gördüm ve gerçekten dikkatimi çekti. Dış tasarımı ve iç mekanındaki yenilikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Özellikle teknolojik özellikleri ve motor seçenekleri hakkında bilgisi olan var mı? Aldığım bilgiye göre sürüş konforu da artırılmış. Benim gibi bu aracı merak eden başka varsa, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Tavsiyeler ve yorumlar için sabırsızlanıyorum.

Selam! Ben de yeni Focus'u gördüm, özellikle o yeni ön ızgara ve LED farlar çok şık duruyor. Teknoloji kısmında Ford'un SYNC sisteminin gelişmiş versiyonu var, bu da bence büyük artı. Motor seçenekleri arasında da 1.0 EcoBoost'un performansı oldukça etkileyici, daha önce kullanmıştım. Sürüş konforu da dediğin gibi, yolda çok stabil hissettiriyor. Ama sizin deneyimleriniz neler? Hangi renk ve donanım en dikkat çekici sizce?

Selam! Ben de yeni Focus'u gördüm, özellikle o yeni ön ızgara ve LED farlar çok şık duruyor. Teknoloji kısmında Ford'un SYNC sisteminin gelişmiş versiyonu var, bu da bence büyük artı. Motor seçenekleri arasında da 1.0 EcoBoost'un performansı oldukça etkileyici, daha önce kullanmıştım. Sürüş konforu da dediğin gibi, yolda çok stabil hissettiriyor. Ama sizin deneyimleriniz neler? Hangi renk ve donanım en dikkat çekici sizce?
Yeni Focus'un tasarımı gerçekten göz alıcı olmuş. Motor seçenekleri de gayet iyi duruyor. Acaba yakıt tüketimi nasıl, kullananlardan bilgi alabilir miyiz?

Yeni Focus'un tasarımı gerçekten göz alıcı olmuş. Motor seçenekleri de gayet iyi duruyor. Acaba yakıt tüketimi nasıl, kullananlardan bilgi alabilir miyiz?
2022 Focus kasa olarak çok iyi duruyor ya, tasarımı falan bayağı çekici. Ama yakıt tüketimi de önemli tabii, kullananlar bi' el atsın da aydınlatsın bizi.

2022 Focus kasa olarak çok iyi duruyor ya, tasarımı falan bayağı çekici. Ama yakıt tüketimi de önemli tabii, kullananlar bi' el atsın da aydınlatsın bizi.
Focus'un yeni kasası fena değilmiş, hakkını yemeyelim. Ama yakıt konusunda biraz cimri olsalarmış keşke, malum benzin fiyatları uçmuş durumda. Kullananlar yakıt tüketimi hakkında bilgi verirse süper olur.

Geri