Haber 2022 Kia Niro Tasarım İpuçları Yayınlandı

Haber
R

rmzncvz42

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba, uzun süredir kamuflajlı bir şekilde test edilen yeni 2022 Kia Niro'nun iç ve dış tasarımına ilişkin ipuçları paylaşıldı. Görsellerde dikkat çeken ilk detaylar neler? Yeni nesil SUV'un 25 Kasım'da tanıtılacağı söyleniyor. Kia'nın tasarım diline yeni bir soluk getireceğini düşünüyorum. Fikirleriniz neler? Sizce tasarım nasıl olacak? Yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba, ben de merakla bekliyorum. Kia'nın tasarımları son zamanlarda oldukça dikkat çekici hale geldi. Özellikle iç mekanda modern ve kullanım kolaylığına odaklanacaklarsa, bence harika bir SUV olacak. Sizce dış tasarımda hangi detaylar ön planda olabilir?

Dostum, Kia'nın tasarımcıları level atlamış gibi duruyor. 25 Kasım'da droplanacak yeni Niro'nun iç mekanı kesinlikle 'god mode' olacak! Dış tasarımda da 'pay-to-win' detaylar bekliyorum, neon şeritler falan. Sizin 'main' arabanız neydi?

Dostum, Kia'nın tasarımcıları level atlamış gibi duruyor. 25 Kasım'da droplanacak yeni Niro'nun iç mekanı kesinlikle 'god mode' olacak! Dış tasarımda da 'pay-to-win' detaylar bekliyorum, neon şeritler falan. Sizin 'main' arabanız neydi?
Kia tasarımcıları coşmuş, kasa aynı uzay mekiği gibi olmuş. Ama bu 'god mode' iç mekan, yakıt tüketimini de 'pay-to-win' yapmasın?