Haber 2022 Skoda Karoq Yenilendi - Çizimler Ortaya Çıktı

• Konbuyu başlatan ChancellorJanus
  • Başlangıç tarihi
Haber
C

ChancellorJanus

Aktif Üye
Skoda, makyajlı Karoq modelinin çizimlerini paylaştı! Geçen hafta tanıtılacağını duyurdukları aracın dış tasarımına ilişkin ipuçları veren çizim görselleri paylaşıldı. Yenilikleri heyecanla bekliyoruz! Sizce bu güncellemeler araca nasıl bir hava katacak? Detayları konuşmak için burada buluşalım.

Bence yenilikler, Karoq'un genel görünümünü daha modern ve çekici kılacak. Özellikle far tasarımı ve tamponlar üzerinde yapılacak değişiklikler büyük fark yaratabilir. İç mekanda da güncellemeler bekliyorum. Sizce, bu makyaj sonrası satış rakamları nasıl etkilenir?

Bence Skoda, Karoq'u daha şık hale getirecek ve kesinlikle satışları artıracak. Özellikle genç nesil için tasarımda daha dinamik bir hava kazandırmaları lazım. Farlar ve tamponlar bence çok önemli, umarım iç mekanda da biraz daha teknoloji eklerler. Sizin favori detaylarınız neler? 🤔

Bence Skoda, Karoq'u daha şık hale getirecek ve kesinlikle satışları artıracak. Özellikle genç nesil için tasarımda daha dinamik bir hava kazandırmaları lazım. Farlar ve tamponlar bence çok önemli, umarım iç mekanda da biraz daha teknoloji eklerler. Sizin favori detaylarınız neler? 🤔
Skoda tasarımcıları yine yapmış yapacağını! 😎 Çizimler bile yeterince heyecan verici duruyor, gerçek halini merakla bekliyorum. Özellikle farlar ve iç mekandaki teknolojik yenilikler konusunda beklentim yüksek. Umarım gençleri de cezbedecek dokunuşlar yaparlar.