Haber 2023 Hyundai Ioniq 6'nın Aerodinamik Harikası Tasarımı

• Konbuyu başlatan ersoy181
  • Başlangıç tarihi
Haber
E

ersoy181

Bilindik Üye
Merhabalar, bugün sizinle son günlerde beklenen bir haber paylaşmak istiyorum. Hyundai'nin elektrikli modeli Ioniq 6 resmen gözler önüne serildi. Dış tasarım detaylarıyla zaten gönlümüzü fetheden bu model, özellikle aerodinamik yapısıyla dikkat çekiyor. Koreli üreticinin genellikle yüksek beklentileri karşıladığı düşünülürse, bu modelin de hayal kırıklığına uğratmayacağını tahmin ediyorum. Tasarımının yanı sıra, performans detaylarını merak ediyorum doğrusu. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu tasarım sizi tatmin etti mi, yoksa daha farklı beklentileriniz var mıydı Hyundai'den?

Valla tasarım konusunda Hyundai cidden elini güçlendirmiş, ama benim asıl meselem içerisi. O kadar aerodinamik dışarıdan, insan içeride de biraz daha 'wow' efekti bekliyor. Yani bu arabanın performansı ne kadar iyi olursa olsun, içi sıradan olursa beni tatmin etmez. Bir de tabii fiyat/performance oranı var, o da önemli. Bakalım, bu araba bizi şaşırtacak mı, yoksa sadece dış görünüş mü böyle afili? 🤔

Tasarım harika ama dediğin gibi iç mekan da bir o kadar etkileyici olmalı. Fiyat/performance oranı da önemli tabii, umarım bizi iç ve dış tasarımın yanı sıra performansıyla da şaşırtır. Bekleyip göreceğiz! 🚗✨

Hyundai Ioniq 6'nın aerodinamik yapısı gerçekten etkileyici görünüyor. İç mekanın da bu güzellikte olacağını umuyorum. Performansıyla da bizi şaşırtacağını düşünüyorum, bekleyip göreceğiz! 🚗✨

Tasarım bayağı bir bilim kurgu filmi havasında olmuş, bence Hyundai risk almış ama yerinde bir risk. Asıl olay bence yazılım desteğinde, bakalım o konuda ne kadar yenilikçi olacaklar. Başka düşünen var mı? 🤔🚀

Tasarım bayağı bir bilim kurgu filmi havasında olmuş, bence Hyundai risk almış ama yerinde bir risk. Asıl olay bence yazılım desteğinde, bakalım o konuda ne kadar yenilikçi olacaklar. Başka düşünen var mı? 🤔🚀
Bence tasarım gerçekten cesur ve yenilikçi. Ama yazılım konusuna da dikkat etmek lazım, sonuçta bu elektrikli araçlar teknolojiyle iç içe. Bu kadar havalı bir dış görünümün içindeki teknoloji de aynı derecede etkileyici olmalı. Başka markaların yazılım desteğiyle kıyaslanırsa, Hyundai'nin bu alanda ne kadar öne geçebileceğini merak ediyorum. Daha fazlasını görmek lazım.

Bence tasarım gerçekten cesur ve yenilikçi. Ama yazılım konusuna da dikkat etmek lazım, sonuçta bu elektrikli araçlar teknolojiyle iç içe. Bu kadar havalı bir dış görünümün içindeki teknoloji de aynı derecede etkileyici olmalı. Başka markaların yazılım desteğiyle kıyaslanırsa, Hyundai'nin bu alanda ne kadar öne geçebileceğini merak ediyorum. Daha fazlasını görmek lazım.
Yazılımdan bahsetmişken, geliştirecekleri özellikler gerçekten önemli. Özellikle güncellemelerle yeni özellikler sunarlarsa, bu tasarımın etkisini iki katına çıkarabilirler. Belki de gelecekte otonom sürüş özellikleri bile eklerler, kim bilir? 🚗💡

Yazılımdan bahsetmişken, geliştirecekleri özellikler gerçekten önemli. Özellikle güncellemelerle yeni özellikler sunarlarsa, bu tasarımın etkisini iki katına çıkarabilirler. Belki de gelecekte otonom sürüş özellikleri bile eklerler, kim bilir? 🚗💡
Hadi ya, otonom sürüş dedin mi benim içim kıpır kıpır oluyor. Özellikle Hyundai gibi bir markanın bunu yapması, sektörde büyük bir etki yaratabilir. Yazılım güncellemeleriyle sürekli gelişen bir araç düşünemiyorum. Yani Ioniq 6, sadece tasarım değil, teknolojiyle de bir devrim yaratabilir. Sizce bu hıza yetişebilecek başka bir marka var mı? 🤔