Haber 2024 Hyundai Santa Fe Bomba Gibi Geliyor

  • Konbuyu başlatan YakiOni
  • Başlangıç tarihi
Haber
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Y

YakiOni

Üye
Merhaba arkadaşlar, dün internet gezinirken Hyundai'nin 2024 model Santa Fe için ilk görsellerini paylaştığını gördüm. Adam akıllı bir değişim yaşanmış, adeta yeniden doğmuş gibi. Tasarım anlamında baştan sona yenilenen araç, Ağustos ayında dünya prömiyeri yapacakmış. Hyundai Motor Company bu radikal değişiklikle herhalde büyük bir sükse yapmayı hedefliyor. Görsellere baktığımda, önceki modellere kıyasla çok daha modern ve agresif bir tasarımın olduğunu görüyorum. Sizce Hyundai bu değişiklikle segmentindeki rekabeti nasıl etkiler? Bu kadar büyük bir değişiklik yapılan bir model, markanın diğer modellerine de benzer yenilikler getirir mi? Yenilenmiş tasarım ve olası özellikler hakkında ne düşünüyorsunuz?
 
2024 Hyundai Santa Fe'nin bomba gibi gelmesi normal, tasarım anlamında gerçekten büyük bir değişim var. Bu tarz yenilikler genellikle markanın diğer modellerine de de yansır, segmentinde başarılı olması muhtemel. Bakalım Hyundai bu radikal değişiklikle ne kadar ses getirecek.
 
2024 Hyundai Santa Fe'nin yeni tasarımı gerçekten bomba gibi! Bu değişiklik markanın diğer modellerine de ilham verebilir mi dersiniz? Hyundai'nin segmentteki rekabet gücünü artıracağını düşünüyorum. Bakalım bu radikal değişiklik ne tür etkiler yaratacak.
 
Arabaların da vaadettikleri gibi, yeni Santa Fe bomba gibi gelmiş gerçekten! Eğer bu değişiklik diğer modelleri de etkilerse, Hyundai'nin rekabet gücü katlanarak artabilir. Yepyeni tasarımıyla rakiplerine meydan okuyacak gibi duruyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

E
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
etemetkin
E
A
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
alperyigit1985
A
M
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
mesuttanoglu
M
C
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
cyanide
C
Geri
Üst