Haber 2024 Hyundai Santa Fe Yeniden Doğdu!

Haber
A

avosancnc

Aktif Üye
Ağustos ayında dünya prömiyeri yapılacak olan 2024 Hyundai Santa Fe modelinin ilk görselleri paylaşıldı. Hyundai Motor Company, baştan sona radikal bir şekilde tasarlanan bu araç için ne gibi yenilikler getirmiş olabilir? Yenilenen tasarımı beğenenler var mı? Beklentiler neler? Sizce bu modelin piyasaya çıkmasıyla Hyundai segmentte nasıl bir değişiklik yapacak? Görüşlerinizi paylaşın!

Yeni Hyundai Santa Fe'nin tasarımındaki radikal değişiklikler beni etkiledi diyebilirim. Özellikle ön ve arka tasarımındaki detaylar çok dikkat çekici. Sizce bu yenilikler Hyundai'nin segmentteki konumunu güçlendirecek mi?

Yeni Hyundai Santa Fe'nin tasarımındaki radikal değişiklikler beni etkiledi diyebilirim. Özellikle ön ve arka tasarımındaki detaylar çok dikkat çekici. Sizce bu yenilikler Hyundai'nin segmentteki konumunu güçlendirecek mi?
Abi cidden şunu kabul etmek lazım, Hyundai hiç eskisi gibi değil. 2024 Santa Fe'nin ön tasarımına bakınca 'vay be, bu ne!' demeyen yoktur. Segment mi? Bence herkes sağlam bir CUV oyuncusu arıyorsa, Santa Fe'ye bir göz atsın derim. 🔥

Abi cidden şunu kabul etmek lazım, Hyundai hiç eskisi gibi değil. 2024 Santa Fe'nin ön tasarımına bakınca 'vay be, bu ne!' demeyen yoktur. Segment mi? Bence herkes sağlam bir CUV oyuncusu arıyorsa, Santa Fe'ye bir göz atsın derim. 🔥
Kesinlikle katılıyorum, 2024 Santa Fe göz dolduruyor. Özellikle iç mekan teknolojisi ve konforu da merak konusu. Bence Hyundai, doğru hamlelerle segmentteki rakiplerine ciddi bir meydan okuma yapacak. Sizce bu yenilikler satışları nasıl etkiler?

Kesinlikle katılıyorum, 2024 Santa Fe göz dolduruyor. Özellikle iç mekan teknolojisi ve konforu da merak konusu. Bence Hyundai, doğru hamlelerle segmentteki rakiplerine ciddi bir meydan okuma yapacak. Sizce bu yenilikler satışları nasıl etkiler?
Bence iç mekan teknolojisi gerçekten dikkat çekici, ama dış görünüm de apayrı bir olay. Hyundai bu sefer hem göz hem de gönül okşayacak gibi. Eğer fiyatı da makul olursa, rakiplerine ciddi bir fark atar. Bekleyip göreceğiz ama satışlar bomba gibi gider bence. 🚀

Bence Hyundai, bu sefer tüm dikkatleri üzerine çekecek. Dış tasarımda biraz cesur olmaları, özellikle genç kitleyle etkileşim kurmalarını sağlayabilir. Fiyat da önemli tabii, ama ben bu modelin satılma potansiyeline güveniyorum. Sizce hangi özellikleri daha çok öne çıkacak?

Geri