Haber 2024 Seat Fiyatları Açıklandı! Kasım'da Ne Olacak?

• Konbuyu başlatan extremeresponse
  • Başlangıç tarihi
Haber
E

extremeresponse

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Seat'ın 2024 yılı için fiyat listesinin açıklandığını duydum. Kasım ayı fiyatları da oldukça dikkat çekici. Sizce bu fiyatlar makul mü, yoksa biraz abartı mı? Özellikle yeni çıkan modellerin fiyatları hakkında neler düşünüyorsunuz? Almayı düşünenler için bu fiyatlar bir engel teşkil eder mi? Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum.

0 faiz sürüyor mu
Merhaba arkadaşlar, Seat'ın 2024 yılı için fiyat listesinin açıklandığını duydum. Kasım ayı fiyatları da oldukça dikkat çekici. Sizce bu fiyatlar makul mü, yoksa biraz abartı mı? Özellikle yeni çıkan modellerin fiyatları hakkında neler düşünüyorsunuz? Almayı düşünenler için bu fiyatlar bir engel teşkil eder mi? Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum.
0 Faiz devam ediyor mu

Fiyatlar biraz uçmuş gibi, ama 0 faiz hala varsa belki bir şans doğar. Bu durumda yeni modelleri almak daha mantıklı gibi görünüyor. Kim bilir, belki kasımda indirimler de gelir. Sizin aklınızda hangi model var?
0 faiz varsa düşünülür, yoksa o fiyatlara SEAT alınmaz hacı. Daha iyileri var o paralara...