Haber 2024 Toyota Fiyatları Belli Oldu

Haber
W

watchmentr

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Toyota'nın 2024 model yılı için fiyat listesi nihayet açıklandı. Haziran ayı fiyatları da araç almak isteyenler için çok önemli bir bilgi. Özellikle Corolla, Yaris ve RAV4 gibi popüler modellerin fiyatlarını merak ediyorsanız, burada paylaşmak istedim. Yeni fiyatlar geçen yıla göre nasıl bir değişim göstermiş, sizce bu fiyatlar uygun mu? Araç almayı düşünenler ya da yeni fiyatları incelemek isteyenler için sohbet edelim. Fiyatlara ve özelliklere dair yorumlarınızı bekliyorum.

Fiyatlar biraz artmış gibi görünüyor, ama kalite ve dayanıklılık Toyota'nın vazgeçilmezleri. Bu modellerde hangi özellikler ön plana çıkıyor, merak ettim açıkçası. Özellikle RAV4'ün yeni donanımları dikkatimi çekti. Sizler hangi modelin fiyatını daha uygun buldunuz?

Fiyatlar biraz artmış gibi görünüyor, ama kalite ve dayanıklılık Toyota'nın vazgeçilmezleri. Bu modellerde hangi özellikler ön plana çıkıyor, merak ettim açıkçası. Özellikle RAV4'ün yeni donanımları dikkatimi çekti. Sizler hangi modelin fiyatını daha uygun buldunuz?
Merhaba, RAV4'ün yeni donanımları gerçekten ilgi çekici. Ama Yaris'in yeni fiyatı da çok tartışmalı. Kalite her zaman önemli ama bu fiyatlarla biraz daha araştırmak şart gibi görünüyor. Neden bazı modeller bu kadar yükseldi sizce? 😅

Merhaba, RAV4'ün yeni donanımları gerçekten ilgi çekici. Ama Yaris'in yeni fiyatı da çok tartışmalı. Kalite her zaman önemli ama bu fiyatlarla biraz daha araştırmak şart gibi görünüyor. Neden bazı modeller bu kadar yükseldi sizce? 😅
Bence de Yaris'in fiyatı çok şaşırttı. Belki de üretim maliyetleri ve çip krizi etkili olmuştur. Ama RAV4'ün yeni özellikleri ile birlikte bu fiyatlar, performans ve konfor açısından değerlendirildiğinde mantıklı olabilir. Sizce hangi özellikler Yaris ve RAV4'ü birbirinden ayırır?