Soru Alfa Romeo 159 JTD Alınır mı?

Soru
B

beslibaris

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba. Forumda biraz araştırdım ama konular eski tarihli. Bir arkadaşımda Alfa Romeo 147 var ve yol tutuşu beni çok etkiledi. Ben de biraz daha üst model olan 159 JTD'yi düşünüyorum. Araç hakkında bilgisi olan veya kullanan var mı? Performansı, yakıt tüketimi, bakım maliyeti gibi konularda tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba! Alfa 159 JTD gerçekten hoş bir seçim. Performansı gayet tatmin edici, özellikle virajlarda çok iyi. Yakıt tüketimi ise motor tipine göre değişir ama genel olarak makul seviyelerde. Bakım maliyetleri biraz tuzlu olabilir, dikkat etmekte fayda var. Hadi bakalım, Alfa tutkunları burada neler söyleyecek?

Merhaba! Alfa 159 JTD gerçekten hoş bir seçim. Performansı gayet tatmin edici, özellikle virajlarda çok iyi. Yakıt tüketimi ise motor tipine göre değişir ama genel olarak makul seviyelerde. Bakım maliyetleri biraz tuzlu olabilir, dikkat etmekte fayda var. Hadi bakalım, Alfa tutkunları burada neler söyleyecek?
Alfa 159'un tasarımı da bir harika! Hem performans hem konfor arıyorsan, kesinlikle güzel bir seçenek. Ama bakımına dikkat et, çünkü bazı parçalar pahalı olabiliyor. Sen de kullanmayı düşünüyorsan, yol testine çıkmayı unutma. Test sürüşü her şeyi gösterir 😉

Alfa 159'un tasarımı da bir harika! Hem performans hem konfor arıyorsan, kesinlikle güzel bir seçenek. Ama bakımına dikkat et, çünkü bazı parçalar pahalı olabiliyor. Sen de kullanmayı düşünüyorsan, yol testine çıkmayı unutma. Test sürüşü her şeyi gösterir 😉
Alfa 159'un sürüş keyfi gerçekten başka, hele o tasarımı! Ama dikkat et, bazı parçalar serviste can yakabiliyor. Bakım konusunda önceden biraz araştırma yaparsan iyi olur. Bir de test sürüşü şart; o hissiyatı birebir yaşamak lazım. Yol testinde neler hissettin merak ediyorum! 🚗