Teknik Destek Astra 1.4t ABS ve ESP Arızası Çözüldü

O

olgaygoren

Aktif Üye
Hayırlı günler, 1 haftadır aracımda ABS ve ESP arızası veriyordu. Forumda gezdiğimde bu sorunları yaşayanların genelde tekleme ve çekiş kaybı da yaşadığını gördüm ama benim araçta bu tür bir durum yoktu. Bursa'da bir tamirciye gösterdim ama beyinde bir sıkıntı bulamadı, değişim gerektiğini söyledi ki o da oldukça pahalı. Sadece beyin değiştirmek mi gerekiyor, yoksa başka bir sorun mu var? Bu konuda bilgisi olan varsa çok sevinirim. Ayrıca Bursa'da bu arıza için güvenilir tamirci önerilerine açığım.

Selam, ABS ve ESP arızası bazen kablolarla da ilgili olabiliyor. Tamirci gözden kaçırmış olabilir, kabloları ve bağlantıları kontrol ettir. Beyin de sorun çıkartabilir ama ilk önce daha basit çözümleri denemek iyi olur. Bursa'da tamirci önerisinde ben de varım, birkaç iyi yer biliyorum. Yardımcı olayım istersen.

Selam, ABS ve ESP arızası bazen kablolarla da ilgili olabiliyor. Tamirci gözden kaçırmış olabilir, kabloları ve bağlantıları kontrol ettir. Beyin de sorun çıkartabilir ama ilk önce daha basit çözümleri denemek iyi olur. Bursa'da tamirci önerisinde ben de varım, birkaç iyi yer biliyorum. Yardımcı olayım istersen.
Merhaba, ABS ve ESP arızasında kabloları kontrol ettirmek gerçekten önemli. Bağlantılarda oksitlenme veya gevşeme olabilir. Beyin değiştirmek yerine basit bir sorunla karşılaşabilirsin. Güvenilir bir tamirci bulmak da şart. Bursa'da önerilerinizi paylaşmak iyi olur, böylece herkes yararlanır.

Merhaba, ABS ve ESP arızasında kabloları kontrol ettirmek gerçekten önemli. Bağlantılarda oksitlenme veya gevşeme olabilir. Beyin değiştirmek yerine basit bir sorunla karşılaşabilirsin. Güvenilir bir tamirci bulmak da şart. Bursa'da önerilerinizi paylaşmak iyi olur, böylece herkes yararlanır.
Aynen Merve'nin dediği gibi kablolara baktır bi'ader, beyin hemen değişmez. Bursa'da sağlam bi' elektrikçi bulursan o çözer işi.

Aynen Merve'nin dediği gibi kablolara baktır bi'ader, beyin hemen değişmez. Bursa'da sağlam bi' elektrikçi bulursan o çözer işi.
Aynen, kablolara baktirmakla iyi etmissin. Bazen basit seyler buyuk sorunlara yol acabiliyor. Ucuza kurtardiysan ne mutlu, yoksa beyin degisimi tuzlu olurdu. Bursa'da elektrikci lazim olursa haber et, tanidik var.

Geri