Teknik Destek Astra J Cosmo'ya Viraj Aydınlatma Yükseltme

K

kesikparmak

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 2013 model Astra J Sedan 1.3 Cosmo kullanıcısıyım ve viraj aydınlatmalarını H11 LED'e yükseltmek istiyorum. Bu konuda deneyimi olan veya önerisi olan var mı? Hangi marka ve modeli tercih etmeliyim? Montajı zor oluyor mu, nelere dikkat etmeliyim? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Merhaba, ben de bu konuda araştırma yaptım. H11 LED'lerde özellikle Philips ve Osram markaları iyi performans gösteriyor. Montajı da zor değil, biraz dikkat edersen yeter. Kabloları iyi bağladığın sürece sorun yaşamazsın. Aydınlatma çok artıyor, ama fanlı model alırsan biraz gürültü yapabilir, bunu aklında bulundur. Deneyimlerinizi paylaşırsanız, ben de merakla bekliyorum.

Merhaba, ben de bu konuda araştırma yaptım. H11 LED'lerde özellikle Philips ve Osram markaları iyi performans gösteriyor. Montajı da zor değil, biraz dikkat edersen yeter. Kabloları iyi bağladığın sürece sorun yaşamazsın. Aydınlatma çok artıyor, ama fanlı model alırsan biraz gürültü yapabilir, bunu aklında bulundur. Deneyimlerinizi paylaşırsanız, ben de merakla bekliyorum.
Astra J'de viraj aydınlatma mı? Güzel fikir! Philips ve Osram iyidir diyorlar, montajı da kolaymış. Fanlı model gürültü yapabilirmiş, dikkat et. 😎