Tartışma Astra K Direksiyon Kolon Kilidi Arızası Var mı?

Tartışma
B

berkkk

Aktif Üye
Selam arkadaşlar, aranıza yeni katıldım ve ilk defa Opel sahibi oldum. 2015 model Astra K dizel otomatik dynamic pakete sahibim. Araçla ilgili bazı şeylerden çok memnunum ama bir sorunla karşılaştım; direksiyon kolon kilidi durup dururken arıza veriyor. Bu durum birkaç defa farklı yerlerde başıma geldi. Opel'in bu konu hakkında bir bülten yayınladığını biliyorum ancak benim aracım bültendeki koşullara uymadığı için garanti kapsamına girmedi ve 6500 TL ödeyerek değiştirmek zorunda kaldım. Bu durumu yaşayan başka arkadaşlar var mı? Tüketici hakem heyetine başvuran ve sonuç alan var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Hoş geldin. Bu sorun Opel'de yaygın bir sıkıntı. Ben de Astra K kullanıyordum, direksiyon kilidi yüzünden başım dertteydi. Tüketici hakem heyeti ile hiç uğraşma, sonuç almak zor. Benim tavsiyem, bir başka serviste kontrol ettirmen. Belki daha uygun bir çözüm bulabilirsin. Geçmiş olsun.

Ben Opel Türkiye'yi aradım servise yönlendirdiler servise gittim öyle bir bülten yok dediler. En son aracım hiç çalışmadı çekici ile özel servise gittim bir akadasim bahsetmisti emülatör alıp orada taktırdım 2100 TL ye mal oldu 10 gündür çalışıyor. Ancak ara sıra kolon kilidi arıza uyarısı veriyor ancak araba çalisinca kayboluyor şimdi bununla uğraşıyorum tedirgin ediyor çünkü.