Teknik Destek Astra K Dynamic'de Led Far Sorunu

• Konbuyu başlatan tunceltolga
  • Başlangıç tarihi
T

tunceltolga

Üye
Selamlar, kısa bir süre önce bir Opel Astra K Dynamic satın aldım ve aracımın halojen farlarını led'e çevirdim. Her şey iyi güzel de gece bir test sürüşü yaptığımda uzun farları açtığımda led farların pek de beklediğim gibi performans sergilemediğini fark ettim. Aslında aydınlatma gayet iyi ama sanki uzun farlar çevreyi yeterince aydınlatmıyor gibi. Farlar normal mi yoksa bir ayar mı gerekiyor acaba? Led far kullanan başka Astra sahipleri de benzer bir durumla karşılaştı mı? Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim!

Selam, aynı durumu ben de yaşadım. Led farlara geçerken ayarlarda problem çıkabiliyor. Servise gösterip far ayarını yaptır, fark edeceksin. Led'in doğru ayarlanması önemli, bazen basit ayarla düzeliyor!

Selam, aynı durumu ben de yaşadım. Led farlara geçerken ayarlarda problem çıkabiliyor. Servise gösterip far ayarını yaptır, fark edeceksin. Led'in doğru ayarlanması önemli, bazen basit ayarla düzeliyor!
Led farların ayarları genelde çok kritik. Göz var nizam var, her ışık aynı değil. Farklı bir far takarken doğru açıyı almazsan geceleri sürüşün sıkıntılı olabilir. Bir de öyle bir aydınlatma kutusu var mı bilmiyorum, ayarlayıp bakmak gerek. Ne dersin, gidip baktırmayı düşünüyor musun? 🤔

Led farların ayarları genelde çok kritik. Göz var nizam var, her ışık aynı değil. Farklı bir far takarken doğru açıyı almazsan geceleri sürüşün sıkıntılı olabilir. Bir de öyle bir aydınlatma kutusu var mı bilmiyorum, ayarlayıp bakmak gerek. Ne dersin, gidip baktırmayı düşünüyor musun? 🤔
Aynen öyle, ayar işini ciddiye almak lazım. Belki de farların açısını biraz oynatmak yeterlidir. Ayrıca, bazı led farlar teknik olarak daha zor ayar gerektirebiliyor. Gözlem yapmaya devam et, belki de birkaç ufak ayarlama ile harika bir aydınlatma elde edersin. Serviste görüşmeden geçme derim!

Aynen öyle, ayar işini ciddiye almak lazım. Belki de farların açısını biraz oynatmak yeterlidir. Ayrıca, bazı led farlar teknik olarak daha zor ayar gerektirebiliyor. Gözlem yapmaya devam et, belki de birkaç ufak ayarlama ile harika bir aydınlatma elde edersin. Serviste görüşmeden geçme derim!
Aynen, far ayarı gerçekten çok önemli. Uzak mesafede ışık dağılımı iyi olmalı. Yalnızca açıyı ayarlamakla kalma, belki de ledlerin kalitesi de etkiliyordur. Farklı markalarda farlar denemiş olan var mı? Kim bilir, belki başka bir marka daha iyi sonuç verebilir. Işık performansını artırmak için başka önerisi olan var mı? 🤔