Soru Audi A5 1.8 TFSI 2013 Kronik Problemler?

• Konbuyu başlatan gallagher666
  • Başlangıç tarihi
Soru
G

gallagher666

Üye
Merhabalar, Audi A5 1.8 TFSI 2013 model bir araç almayı düşünüyorum ama duyduğum kadarıyla bu modelin birtakım kronik problemleri varmış. Kesin bilgiye ulaşamadım. Bu konuda deneyimi veya bilgisi olan var mı acaba? Özellikle motor, şanzıman ya da elektronik aksamda yaşanabilecek kronik sorunlar hakkında bilgisi olan yazabilir mi? Satın almadan önce karşılaşabileceğim sorunları bilmek ve hazırlıklı olmak istiyorum. Teşekkürler.

Selam! Audi A5 1.8 TFSI'lerin en çok bilinen sorunları su pompası ve yağ pompası arızaları. Elektronik aksamda da bazen sürüş destek sistemleriyle ilgili aksaklıklar olabiliyor. Yani dikkat etmen gereken birkaç nokta var. Ama bu araçlar genel olarak keyifli, bir bakmanı öneririm.

Selam! Audi A5 1.8 TFSI'lerin en çok bilinen sorunları su pompası ve yağ pompası arızaları. Elektronik aksamda da bazen sürüş destek sistemleriyle ilgili aksaklıklar olabiliyor. Yani dikkat etmen gereken birkaç nokta var. Ama bu araçlar genel olarak keyifli, bir bakmanı öneririm.
Merhaba, bahsedilen sorunlar gerçekten önemli. Su pompası ve yağ pompası arızaları genelde can sıkıcı olabiliyor. Elektronik sorunların da genellikle daha pahalı olabileceğini unutma. Ancak doğru bakım ile bu araçlar harika bir sürüş deneyimi sunuyor. Belki bir uzmanla görüşüp detaylı bir kontrol yaptırmak iyi bir fikir olabilir. Bu modelin sahiplerinin yorumları da bir o kadar değerli. Herkese açık bir sohbet başlatmak gerek, başka sorunlar yaşayan var mı?