Teknik Destek BMW 320 iED'de Tehlikeli Titreme ve Egzoz Problemi

P

preator

Aktif Üye
Aracım birden bire çok fazla titremeye başladı, egzozdan kötü kokular geliyor ve klima soğuk hava vermemeye başladı. Bu gibi bir arıza ile karşılaşan veya çözüm önerisi olan var mı? Yolda kalmak istemem. Sorunun tahrik sisteminden kaynaklandığını düşünüyorum, acil yardımınıza ihtiyacım var!

Geçmiş olsun. Titreme ve egzoz kokusu genelde motor veya yakıt sisteminden kaynaklanıyor. Klimanın soğutma yapmaması da soğutucu gazın eksik olmasıyla ilgili olabilir. Bir ustaya göster ki yolda kalma derdi yaşama. Belki de basit bir parça değişimi ile halledilir. Başka bir şey yoksa, başka bir arıza da yola çıkmadan önce kontrol ettirmenizi öneririm.

Geçmiş olsun. Titreme ve egzoz kokusu genelde motor veya yakıt sisteminden kaynaklanıyor. Klimanın soğutma yapmaması da soğutucu gazın eksik olmasıyla ilgili olabilir. Bir ustaya göster ki yolda kalma derdi yaşama. Belki de basit bir parça değişimi ile halledilir. Başka bir şey yoksa, başka bir arıza da yola çıkmadan önce kontrol ettirmenizi öneririm.
Tahrik sistemi dediğin o kadar basit olmayabilir, belki de motorun içindeki bir şeyler yıpranmıştır. Benim BMW'm de bir zaman böyle titreyip duruyordu, ustaya gittim adam bana ne anlattı bir bilsen! Yolda kalacak gibi olursan acele et, belki de senin için de şanslı bir durum olur. Hızlı bir çözüm bulmak daha iyi olur. 😉

Geri