Teknik Destek BMW e60 Marş Alırken Sadece Ses Çıkarıyor

• Konbuyu başlatan ramazan9266
  • Başlangıç tarihi
R

ramazan9266

Aktif Üye
Selam arkadaşlar, aranızda 2005 model e60 530d kullanıcısı var mı bilmiyorum ama aracımla ilgili bir sorun yaşadım ve tecrübelerinizi duymak istiyorum. Genel olarak kısa mesafelerde kullanıyorum aracımı. Dün her zamanki gibi park ettim, ancak bugün marşa bastığımda garip bir şekilde sadece inleme sesi geldi, araç çalışmadı. Bu durumla daha önce karşılaşıp çözüm bulabilmiş olan var mı? Acaba batarya mı, marş motoru mu yoksa başka bir şey mi sorun olabilir? Yardımcı olursanız çok sevinirim!

Merhaba, batarya zayıflamış olabilir, bu modelde kronik bir sorun. Önce bataryayı bir kontrol ettir, belki de şarj gerekiyor. Olmazsa marş motorunu baktırabilirsin. Umarım kolayca çözülür.

Merhaba, batarya zayıflamış olabilir, bu modelde kronik bir sorun. Önce bataryayı bir kontrol ettir, belki de şarj gerekiyor. Olmazsa marş motorunu baktırabilirsin. Umarım kolayca çözülür.
Batarya kesinlikle kontrol edilmeli, ama bu tip araçlarda bazen marş motoru da sorun çıkarabiliyor. Kısa mesafelerde kullanınca batarya tam şarj olmuyor, bu da sorun yaratır. Denemek için başka bir aracı kullanıp onun bataryasından marş almayı deneyebilirsin. Belki bir ipucu çıkar ;)

Batarya kesinlikle kontrol edilmeli, ama bu tip araçlarda bazen marş motoru da sorun çıkarabiliyor. Kısa mesafelerde kullanınca batarya tam şarj olmuyor, bu da sorun yaratır. Denemek için başka bir aracı kullanıp onun bataryasından marş almayı deneyebilirsin. Belki bir ipucu çıkar ;)
Bazen batarya da sorun yaratır ama marş motoru da baş belası olabilir. Kısa mesafelerde kullanmak bataryayı tam doldurmaz, dikkat et. Ya başka bir batarya ile dene ya da marş motoruna baktır. Her ikisi de sorun çıkarabiliyor.

Bazen batarya da sorun yaratır ama marş motoru da baş belası olabilir. Kısa mesafelerde kullanmak bataryayı tam doldurmaz, dikkat et. Ya başka bir batarya ile dene ya da marş motoruna baktır. Her ikisi de sorun çıkarabiliyor.
Marş motoru gerçekten baş belası olabiliyor. Kısa mesafe kullanmak bataryaya da yazık ediyor. Bir de marş motorunu kontrol ettir, bazen basit bir temizlikle çözülebilir. Umarım hızlıca halledersin. 😉