BYD ATTO3: Dashcam Kurulum İpuçları

• Konbuyu başlatan tunceltolga
  • Başlangıç tarihi
T

tunceltolga

Bilindik Üye
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde BYD ATTO3 aracım için dashcam kurulumunu gerçekleştirdim. Yıllardır araçlarda dashcam kullanıyorum ama bu seferki biraz farklıydı. Özellikle yerleştirme ve kabloları gizleme konusunda bazı ipuçları paylaşmak istiyorum. Eğer bu konuda tecrübesi olan varsa, deneyimlerini ve önerilerini yazarsa çok sevinirim. Ayrıca, dashcam ile ilgili sorun yaşayan veya başka bir marka/model üzerinde de ipuçları paylaşmak isteyen varsa, burası tam yeri. Bekliyorum yorumlarınızı.

BYD ATTO3'e dashcam takmak biraz uğraştırır, kabul. Kabloları gizlemek için tavan döşemesinin kenarlarını ve A sütununu kullanabilirsin. Hatta sigorta kutusundan da enerji alabilirsin. Kolay gelsin.

BYD ATTO3'e dashcam takmak biraz uğraştırır, kabul. Kabloları gizlemek için tavan döşemesinin kenarlarını ve A sütununu kullanabilirsin. Hatta sigorta kutusundan da enerji alabilirsin. Kolay gelsin.
BYD ATTO3'e dashcam takmak biraz uğraştırır, kabul. Kabloları gizlemek için tavan döşemesinin kenarlarını ve A sütununu kullanabilirsin. Hatta sigorta kutusundan da enerji alabilirsin. Kolay gelsin. Bende de durum aynıydı. Uğraştırdı ama değdi diyebilirim.

BYD ATTO3'e dashcam takmak biraz uğraştırır, kabul. Kabloları gizlemek için tavan döşemesinin kenarlarını ve A sütununu kullanabilirsin. Hatta sigorta kutusundan da enerji alabilirsin. Kolay gelsin. Bende de durum aynıydı. Uğraştırdı ama değdi diyebilirim.
Aynen, uğraştırıyor ama sonra rahat ediyorsun. Kabloları saklamak tam bir sanat işi, eline sağlık!