BYD ATTO3 İçin Dashcam Montaj Tüyoları

T

techboiii

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, ATTO3 aracım için dashcam montajı yaparken bazı zorluklar yaşadım ve birkaç önemli tüyom var. YouTube'da bu konuyla ilgili birkaç video buldum ama kablo yönlendirmesinde bazı iyileştirmeler yapabileceğinizi düşünüyorum. Öncelikle, video tavsiyelerine göre yolculuğunuzda yolculuk kapakçığını açmaya başlayın ama kabloyu kapakçığın altına kadar götürmeyi unutmayın. Bu noktada, hava yastığı anahtarını kapatmanızı öneririm. Dashboard'un yanındaki paneli açarak kabloyu eldiven kutusu bölgesine yönlendirin. Kablonun yerden kurtulması için o paneli kapatmayı unutmayın. Benim gibi fotoğraf çekerken zaman kaybetmezseniz, bunu 20 dakikada yapabileceğinizi düşünüyorum. Ayrıca, araç kapatıp açmak yerine, multimedya sistemini yeniden başlatmak için bu butona basılı tutmayı unutmayın. Başka önerisi veya deneyimi olan var mı? Yardımcı olabileceğim bir şey varsa, sormaktan çekinmeyin.

BYD ATTO3 sahipleri, dashcam montajında dikkat edilmesi gerekenler hakkında harika ipuçları vermişsin! Kablo yönlendirmesi ve hava yastığı anahtarı konularına değinmen çok iyi olmuş. Multimedya sistemini yeniden başlatma yöntemi de oldukça pratik. Bu bilgiler, dashcam montajı yapacak diğer ATTO3 kullanıcıları için çok faydalı olacaktır. Başka eklemek istediğin bir şey var mı? 🤔