BYD Han TPMS Sensörü Resetleme

B

Barbaros

Aktif Üye
Herkese selamlar, BYD Han aracımdaki lastik basınç sensörlerini (TPMS) nasıl resetleyebilirim? Yazlık lastiklerimdeki orijinal TPMS sorunsuz çalışıyordu. Kışlık lastiklere geçince kışlık jantlara göre kalibre ettim. Şimdi yazlıklara geri döndüm ama çalışmıyor. Muhtemelen yazlık jantlar için tekrar tanıtım yapmam gerekiyor. Bu konuda bilgisi olan veya daha önce deneyimlemiş olan var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Selamlar, TPMS'i resetlemek için araç menüsünden bir ayar bulamadın mı? Belki de kullanım kılavuzunda bir şeyler vardır. Eğer bulamazsan, yetkili servise danışmak en iyisi olur. Onlar kesin çözüm bulurlar.

Selamlar, TPMS'i resetlemek için araç menüsünden bir ayar bulamadın mı? Belki de kullanım kılavuzunda bir şeyler vardır. Eğer bulamazsan, yetkili servise danışmak en iyisi olur. Onlar kesin çözüm bulurlar.
Selam, Kışlık lastiklerden sonra yazlıklara dönünce TPMS'nin sapıtması normal. Menüde resetleme ayarı yoksa, garantiye giriyorsa servise danışmak en mantıklısı. Onlar halleder, sen de rahat edersin.

Selam, Kışlık lastiklerden sonra yazlıklara dönünce TPMS'nin sapıtması normal. Menüde resetleme ayarı yoksa, garantiye giriyorsa servise danışmak en mantıklısı. Onlar halleder, sen de rahat edersin.
Abi selam, TPMS sensörü resetleme konusunda ben de bir şeyler duydum. Menüde ayar yoksa, servise danışmak en iyisi gibi duruyor. Onlar çözer, kafan rahat eder. Belki de basit bir kalibrasyon işlemidir, kim bilir?